jovani68 0 #1 Публикувано 10 Март, 2011 Възможно ли е ако катализатора е вече запушен да се отрази на вървенето,паленето и горенето?Ако го махна,какъв ще е ефекта?Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #2 Отговорено 10 Март, 2011 Ако го махнеш ще върви повече така знам и мисля също да заменя моя с тръба неръждавеика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jovani68 0 #3 Отговорено 11 Март, 2011 Ако го махнеш ще върви повече така знам и мисля също да заменя моя с тръба неръждавеика.Ще го направя и ще пиша какъв е ефекта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #4 Отговорено 11 Март, 2011 Ок ще чакам и ,ако може кажи как точно става заварки и такива работи ,че не съм запознат много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jovani68 0 #5 Отговорено 11 Март, 2011 Ок ще чакам и ,ако може кажи как точно става заварки и такива работи ,че не съм запознат много.20 лв и половин час е работата.Има подобрение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #6 Отговорено 11 Март, 2011 Супер ще го направя и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове