Guest JAZZ #1 Публикувано 13 Май, 2006 здравейте,фенове!искам да се похваля с новата си придобивка-CIVIC-a на RALDO!жив и здрав да си ми,братле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #2 Отговорено 13 Май, 2006 Кефиш са ам...направо са размазваш от кеф...ам....хихи...black hatch 4g...ам....ай честито ве....! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #3 Отговорено 13 Май, 2006 жив и здрав да си ми,братле <{POST_SNAPBACK}> Ти също.Радвам се,че колата попадна на почитател на марката,защото ако я бях оставил на сестра ми преди да се върна в щатите,тя щеше да я разсипе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #4 Отговорено 13 Май, 2006 браоска ,колата я знам и е перфектна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #5 Отговорено 13 Май, 2006 bpaBo 4ECTNTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 13 Май, 2006 е честито брат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80 #7 Отговорено 14 Май, 2006 ЧЕСТИТО и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #8 Отговорено 15 Май, 2006 Двама доволни съклубари! Браво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #9 Отговорено 15 Май, 2006 Честито и на купувача и на продавача Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #10 Отговорено 15 Май, 2006 4G RULZ добре че ТАЗИ кола остана в клуба! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic*6 #11 Отговорено 15 Май, 2006 Честито и от мен, колега Да я караш с кеф, да си я пазиш и тя ще те пази! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #12 Отговорено 15 Май, 2006 добра е колицата, да я пазиш!честито и добре дошъл в КЛУБА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JAZZ #13 Отговорено 17 Май, 2006 благодаря,приятели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #14 Отговорено 17 Май, 2006 Браво, на това твойто се казва късмет, случил си май на нов автомобил, със здраве да и навъртиш километрите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове