Guest APOLON #1 Публикувано 13 Май, 2006 Здравей те колеги ,мисля че темата ще е интересна.Някой от вас знае ли къде има авто морги за Хода специално, или за японски автомобиле? Някой може ли да ми каже къде в софия се намират автоморгитеБлагодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #2 Отговорено 15 Май, 2006 Здравей те колеги , мисля че темата ще е интересна. Някой от вас знае ли къде има авто морги за Хода специално, или за японски автомобиле? Някой може ли да ми каже къде в софия се намират автоморгите Благодаря <{POST_SNAPBACK}> И за мен ще е интересна ама дано да има включвания, че и аз не ги знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #3 Отговорено 15 Май, 2006 аз ще ви кажа, ама ще отидете и ще изкупите всичко и аз после като отида не само няма да има нищо ами каквото е останало ще е на астрономическа ценаедна такава астрономическа оглозгана морга е Каян на бул. Кл.Охридски след бившото обръщало на трамвай 2 и 19, блокове 7-8-9 на Студ.Град - продължавате нагоре към околомръсното, след 2 завоя в дясно има автокъща и в същия двор има и хонда сервиз, с доста коли из двора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #4 Отговорено 15 Май, 2006 А стига бе!Този Каян да не е арабин?Едно време като бях студент продаваше разпарчетосани хонди,после беше в Горна баня или там някъде. Ако е този,значи е един от големите фенове на марката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kkk #5 Отговорено 15 Май, 2006 Същият и дере кожи за разни дреболии...нищо против него ама как кръщават цените там ... особено като кажеш че по магазините не си намерил нещото и се надяваш на втора ръка..ама то си е за мен де като не ставам за пазарлъци... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eDaniel #6 Отговорено 16 Май, 2006 Като слизаш от Цариградско към Дружба завиваш надясно и след N метра вдясно има една морга, от която си купувах части за седанчето Благодаря на darcosi че помогна с ноу-хау Освен това - големите морги около Враня (Анкол например). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #7 Отговорено 16 Май, 2006 Като слизаш от Цариградско към Дружба завиваш надясно и след N метра вдясно има една морга, от която си купувах части за седанчето Благодаря на darcosi че помогна с ноу-хау Освен това - големите морги около Враня (Анкол например). <{POST_SNAPBACK}> а пусни някоя снимка да видим до каде стигна с таз кола бре . само се губиш никакъв те няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #8 Отговорено 18 Май, 2006 (Редактирано) Като слизаш от Цариградско към Дружба завиваш надясно и след N метра вдясно има една морга, от която си купувах части за седанчето Благодаря на darcosi че помогна с ноу-хау Освен това - големите морги около Враня (Анкол например). <{POST_SNAPBACK}> Единствената Хонда в тази морга е Сивик седан 4г Редактирано 18 Май, 2006 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове