Jump to content
Guest ggbit_honda

Търся!Тампони!

Recommended Posts

Guest ggbit_honda
Публикувано (Редактирано)

Абе колеги кажете ми от каде мога да си купя всичи видове тампони за ходовата част??Защото днеска я гледах на канал и лошо ми стана като слезнах :plane: на задните амортисиори тампоните долу където с хваща амортисиора направо тампон НЯМА само втулка и болт :plane: опа пропуснах да кажа колата е тази на аватара ми :thumbs:

Редактирано от ggbit_honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Абе колеги кажете ми от каде мога да си купя всичи видове тампони за ходовата част??Защото днеска я гледах на канал и лошо ми стана като слезнах  :plane: на задните амортисиори  тампоните долу където с хваща амортисиора направо тампон НЯМА само втулка и болт  :plane: опа пропуснах да кажа колата е тази на аватара ми :thumbs:

<{POST_SNAPBACK}>

ами аз знам в софия от каде ама в Пловдив ? питай бате Жоро той кара такава като твойта . :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda
Отговорено (Редактирано)

Абе колеги кажете ми от каде мога да си купя всичи видове тампони за ходовата част??Защото днеска я гледах на канал и лошо ми стана като слезнах   :plane: на задните амортисиори  тампоните долу където с хваща амортисиора направо тампон НЯМА само втулка и болт  :thumbs: опа пропуснах да кажа колата е тази на аватара ми :plane:

<{POST_SNAPBACK}>

ами аз знам в софия от каде ама в Пловдив ? питай бате Жоро той кара такава като твойта . :punk:

<{POST_SNAPBACK}>

ей верно!!!ДАЖЕ МАЙ СМЕ СЕ ЗАСИЧАЛИ НА ЕДНА ДВЕ СБИРКИ НА ПОЛИГОНА В ПЛД :angry: Редактирано от ggbit_honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

не помня кои беше писал че в пловдив някои правил тампони и то хората са доволни такаче разпитай там сагражданите..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

не помня кои беше писал че в пловдив някои правил тампони и то хората са доволни такаче разпитай там сагражданите..

<{POST_SNAPBACK}>

Да ама то това правене на тампони дали ще е много надежно ? Ако е що да не !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

мисля че засега никои не се е оплакал а и цените са доста добри :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

държат, половин година не са се напукали, не са мръдналиимам в софия телефон на сервиз, дето ги купуват от пловдив и ги монтират - но за пловдив нямам инфо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Абе колеги кажете ми от каде мога да си купя всичи видове тампони за ходовата част??Защото днеска я гледах на канал и лошо ми стана като слезнах   ;) на задните амортисиори  тампоните долу където с хваща амортисиора направо тампон НЯМА само втулка и болт  :D опа пропуснах да кажа колата е тази на аватара ми ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ами аз знам в софия от каде ама в Пловдив ? питай бате Жоро той кара такава като твойта . ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ей верно!!!ДАЖЕ МАЙ СМЕ СЕ ЗАСИЧАЛИ НА ЕДНА ДВЕ СБИРКИ НА ПОЛИГОНА В ПЛД ;)

<{POST_SNAPBACK}>

пробвай тик http://shikov.hit.bg/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Той каталога хубав, всичко ... ама адрес нещо на фирмата .. не видях!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

горе в ляво има тел ...звънкаш и готово :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

То верно имало, ама с Firefox не излиза телефона! Чак сега ми хрумна да го пробвам с IE. :angry: Ами така е, като тия дето правят страниците не им пука! :cry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Благодарности на всички :) които отговориха , ако някой има и друго онфо да пиши :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ov4iKon
Отговорено (Редактирано)

Колега не каза намери ли тампоните? Аз съм със същия проблем, реших го при твойте съграждани! Фирмата е на коматевския възел до Училище ''Елин Пелин"цените са супер, хората мнооо доволни! имам и тел.

Редактирано от Ov4iKon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda
Отговорено (Редактирано)

Колега не каза намери ли тампоните? Аз съм със същия проблем, реших го при твойте съграждани! Фирмата е на коматевския възел до Училище ''Елин Пелин"

цените са супер, хората мнооо доволни! имам и тел.

<{POST_SNAPBACK}>

Ами още не съм ходил но сега края на седмицата или другата седмица в началото ще хода със сигурност защото в момента на са ми останали здрави тампони по колата :) И мерси за инфото :) Редактирано от ggbit_honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

0888920461 Петьо, това е моя майстор, малко рода ми се пада, та караш му колата, той сваля старите, носи да направят нови до Елин Пелин, монтира ги и за няколко дни си готов. Държат не се притеснявай, на Митсубишито ги сменихме и са евтинки :) Поздрави го от Тони ако искаш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

0888920461 Петьо, това е моя майстор, малко рода ми се пада, та караш му колата, той сваля старите, носи да направят нови до Елин Пелин, монтира ги и за няколко дни си готов. Държат не се притеснявай, на Митсубишито ги сменихме и са евтинки :fun: Поздрави го от Тони ако искаш :drunk:

<{POST_SNAPBACK}>

много много мерси :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...