Guest marcinqra #1 Публикувано 13 Май, 2006 Според вас кои ще победи: Хонда сивик 1.3 16-75к.с. или фолсваген поло 1.675к.с. Аз си мисля че хондата ще бие с много Вие какво ще кажете??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #2 Отговорено 13 Май, 2006 (Редактирано) По принцип много зависи от задкурмилните устройства, но ако съпоставим автомобилите просто Фолцито няма шанс А най-добре ще е да го разберете след въпросната гонка. Успех! Редактирано 13 Май, 2006 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков #3 Отговорено 13 Май, 2006 (Редактирано) С извинение, но бих заложил на Полото.Обемът има значение. Редактирано 13 Май, 2006 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lubo #4 Отговорено 13 Май, 2006 колега,аз карам д13-ка и искам да ти кажа,4е няма никакав шанс това прадливо поло. казвам го от опит,не просто еи така...... може да не нярваш,но сам се дърпал и с 1.8 gt golf резултата също беше в полза на хондето ми...така 4е ти си залагай колкото искаш на полото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #5 Отговорено 13 Май, 2006 Мене ако не ме лъжат спомените тоя двигател на полото е 8 клапанен а сивика е 16 така или инъче мисля че колега няма кво да се замисляш а му отрежи главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest marcinqra #6 Отговорено 13 Май, 2006 Aбе и аз карам такъв сивик Колега ти с какъв голф 1.8 си се пускал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lubo #7 Отговорено 13 Май, 2006 с 3-ка колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest marcinqra #8 Отговорено 13 Май, 2006 90 кон4ета ли И кво викаш биеш го с много! На какво разтояние сте се дърпали и само тоя голф ли си бил или казваш попринцип за тия кочаци голфовете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lubo #9 Отговорено 13 Май, 2006 ами от сфетофара на българия и гоце дел4ев,надоло по българия.. с бмв 318 също сам се пробвал и него го дарпам..... но сега нещо ми се е бъгнала колицата и неще да варви,ама тва е друга тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest marcinqra #10 Отговорено 13 Май, 2006 Тамън мислех да ти кажа да ги дръпнеме с моита Твоита има ли газ щтото аз мисля да слагам и да те питам да си кажеш мнението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lubo #11 Отговорено 13 Май, 2006 за нищо на света няма да слагам газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest marcinqra #12 Отговорено 13 Май, 2006 защо бе какво толко Къв разход ти дава на бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lubo #13 Отговорено 13 Май, 2006 имаш ли4но съобщение колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #14 Отговорено 13 Май, 2006 аз мисля 4е въпроса е изли6ен дори ако хондата ти е наред и полото му ако не е тунинговано ,ще го отнесш 99%( 1%процент ако се прецака нещо)си отставям ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #15 Отговорено 13 Май, 2006 Според вас кои ще победи: Хонда сивик 1.3 16-75к.с. или фолсваген поло 1.675к.с. Аз си мисля че хондата ще бие с много Вие какво ще кажете??? <{POST_SNAPBACK}> Отвял си го без проблем, на тия немските каруци скоростите са им по-къси и не са високооборотни, така че при едни и същи кончета смятай че е далече в огледалата! Освен това си мисля че си малко по-лек от полото което дава голямо предимство, все пак не знам колко тежи това поло, ако се лъжа нека няко ме поправи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest marcinqra #16 Отговорено 13 Май, 2006 Добре де коя кола на тия коне върви повече от такава хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #17 Отговорено 13 Май, 2006 Според вас кои ще победи: Хонда сивик 1.3 16-75к.с. или фолсваген поло 1.675к.с. Аз си мисля че хондата ще бие с много Вие какво ще кажете??? <{POST_SNAPBACK}> Отвял си го без проблем, на тия немските каруци скоростите са им по-къси и не са високооборотни, така че при едни и същи кончета смятай че е далече в огледалата! Освен това си мисля че си малко по-лек от полото което дава голямо предимство, все пак не знам колко тежи това поло, ако се лъжа нека няко ме поправи! <{POST_SNAPBACK}> може и да не е лек от полото и да не забравяме 4е полото не е 16в... но като се проБват пи4а ще си каже какво ще стане факторите за победа са доста реалноста е ДРУГА ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #18 Отговорено 13 Май, 2006 що се занимавате с глупости?ясно е чия е победата. на 16 те винтила е ако караш на задна може и да паднеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #19 Отговорено 13 Май, 2006 Ръгай в лютеницата смело ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #20 Отговорено 13 Май, 2006 ще го изядеш за тези 400м по-голямата кубатура ще му е в минус, по-бавно ще се развърта и ще си постига конете, да не говорим за разликите между 75 японски и 75 европейски коня Виж на дълъг път може да те поозори леко, но пак не е сигурно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #21 Отговорено 14 Май, 2006 Незнам защо трябва да се изписва толко по този въпрос? Вземете се дръпнете и пиши резултата, всичко останало са расъждения! Хондата си я бива за 1.3, Поло-то пък е леко като Хондето, но е 8 клапана, има и по-висок въртящ момент заради кубатурата, също зависи и от състоянието на автомобила, както и от шофьора. Все пак става въпрос за стари коли и както всеки знае от кола до кола си има разлика. А иначе по каталог Хондата я дават почти секунда по-бърза: Civic Hatchback 5G 1.3 16V (75 Hp): 0-100 km/h 11.3 sec. VW Polo (6N1) 75 1.6 (75 Hp): 0-100 km/h 12.2 sec. Тествайте и пиши как е минало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #22 Отговорено 15 Май, 2006 Незнам защо трябва да се изписва толко по този въпрос? Вземете се дръпнете и пиши резултата, всичко останало са расъждения! ... Тествайте и пиши как е минало <{POST_SNAPBACK}> А де и аз на това се чудя. Тая тема стана точно в стил на колегите от ФорумЪТ .. (сещате се за къде говоря) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #23 Отговорено 15 Май, 2006 еи тук има повече инфо http://www.autoweek.nl но хондата бие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове