Jump to content
Guest marcinqra

HONDA vs VW

Recommended Posts

Guest marcinqra

Според вас кои ще победи: Хонда сивик 1.3 16-75к.с. или фолсваген поло 1.675к.с. Аз си мисля че хондата ще бие с много!!! Вие какво ще кажете???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN
Отговорено (Редактирано)

По принцип много зависи от задкурмилните устройства, но ако съпоставим автомобилите просто Фолцито няма шанс :D А най-добре ще е да го разберете след въпросната :) гонка. Успех! :huh:

Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков
Отговорено (Редактирано)

С извинение, но бих заложил на Полото.Обемът има значение.

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

колега,аз карам д13-ка и искам да ти кажа,4е няма никакав шанс това прадливо поло. казвам го от опит,не просто еи така...... може да не нярваш,но сам се дърпал и с 1.8 gt golf резултата също беше в полза на хондето ми...така 4е ти си залагай колкото искаш на полото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Мене ако не ме лъжат спомените тоя двигател на полото е 8 клапанен :huh: а сивика е 16 !!! така или инъче мисля че колега няма кво да се замисляш а му отрежи главата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

Aбе и аз карам такъв сивик!!! Колега ти с какъв голф 1.8 си се пускал!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

с 3-ка колега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

90 кон4ета ли!!! И кво викаш биеш го с много! На какво разтояние сте се дърпали и само тоя голф ли си бил или казваш попринцип за тия кочаци голфовете!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

ами от сфетофара на българия и гоце дел4ев,надоло по българия.. с бмв 318 също сам се пробвал и него го дарпам..... но сега нещо ми се е бъгнала колицата и неще да варви,ама тва е друга тема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

Тамън мислех да ти кажа да ги дръпнеме с моита!!! Твоита има ли газ щтото аз мисля да слагам и да те питам да си кажеш мнението!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

за нищо на света няма да слагам газ. :):huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

защо бе какво толко!!! Къв разход ти дава на бензин!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

имаш ли4но съобщение колега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

аз мисля 4е въпроса е изли6ен :D дори ако хондата ти е наред и полото му ако не е тунинговано ,ще го отнесш 99%( 1%процент ако се прецака нещо)си отставям :D) :huh:;):):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Според вас кои ще победи: Хонда сивик 1.3 16-75к.с. или фолсваген поло 1.675к.с. Аз си мисля че хондата ще бие с много!!! Вие какво ще кажете???

<{POST_SNAPBACK}>

Отвял си го без проблем, на тия немските каруци скоростите са им по-къси и не са високооборотни, така че при едни и същи кончета смятай че е далече в огледалата! :)

Освен това си мисля че си малко по-лек от полото което дава голямо предимство, все пак не знам колко тежи това поло, ако се лъжа нека няко ме поправи! :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

Добре де коя кола на тия коне върви повече от такава хонда!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

<{POST_SNAPBACK}>

Отвял си го без проблем, на тия немските каруци скоростите са им по-къси и не са високооборотни, така че при едни и същи кончета смятай че е далече в огледалата! :D

Освен това си мисля че си малко по-лек от полото което дава голямо предимство, все пак не знам колко тежи това поло, ако се лъжа нека няко ме поправи! :)

<{POST_SNAPBACK}>

може и да не е лек от полото и да не забравяме 4е полото не е 16в...

но като се проБват пи4а ще си каже какво ще стане факторите за победа са доста реалноста е ДРУГА ! :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

що се занимавате с глупости?ясно е чия е победата. на 16 те винтила :thumbs:е ако караш на задна може и да паднеш :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Ръгай в лютеницата смело ! Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ще го изядеш :thumbs: за тези 400м по-голямата кубатура ще му е в минус, по-бавно ще се развърта и ще си постига конете, да не говорим за разликите между 75 японски и 75 европейски коня :plane: Виж на дълъг път може да те поозори леко, но пак не е сигурно :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Незнам защо трябва да се изписва толко по този въпрос? Вземете се дръпнете и пиши резултата, всичко останало са расъждения!

Хондата си я бива за 1.3, Поло-то пък е леко като Хондето, но е 8 клапана, има и по-висок въртящ момент заради кубатурата, също зависи и от състоянието на автомобила, както и от шофьора. Все пак става въпрос за стари коли и както всеки знае от кола до кола си има разлика.

А иначе по каталог Хондата я дават почти секунда по-бърза:

Civic Hatchback 5G 1.3 16V (75 Hp): 0-100 km/h 11.3 sec.

VW Polo (6N1) 75 1.6 (75 Hp): 0-100 km/h 12.2 sec.

Тествайте и пиши как е минало :thumbs:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Незнам защо трябва да се изписва толко по този въпрос? Вземете се дръпнете и пиши резултата, всичко останало са расъждения!

...

Тествайте и пиши как е минало ;)

<{POST_SNAPBACK}>

А де и аз на това се чудя. Тая тема стана точно в стил на колегите от ФорумЪТ .. (сещате се за къде говоря) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...