Jump to content
Guest benji_crx

как се сменя

Recommended Posts

Guest benji_crx

въпроса ми е следния. как се източва антифриза от цялата система при положение че маркучите са горе?и да не остава течност нито в блока нито в парното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

При мен в предната лява страна на блока има един болт с голяма глава и гумено уплътнение...от там се източва блока...за радиатора на Х-а нямам идея дали има пробка :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sofix

има сонди които се потапят в резервоарчето кадето си наливаш антифриза и те го изсмукват всичкия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MZPRX

Трябва да има и втора пробка на блока, от задната страна блозо до масления филтър.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shofior

Трябва да има и втора пробка на блока, от задната страна блозо до масления филтър.

<{POST_SNAPBACK}>

ами има една под филтъра, ама като развиваш - затяга много.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur

<{POST_SNAPBACK}>

ами има една под филтъра, ама като развиваш - затяга много.

<{POST_SNAPBACK}>

абе колега как и се сменя антифриза на тази кола.

като го източих от пробката на радиатора се оказа че в двигателя остава.някъде трябва да има пробка и на двигателя.

благодаря предварително.

vij v dvigatela vinagi ostava malko ima tapi na bloka no ne ti preporachvam da gi razvivash ako iskash pripali za 2 secundi dvigatela i toi shte si go izhvarli sam

i si izchisti inbox saobshteniata che ne mojesh da poluchavash li4ni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

въпроса ми е следния. как се източва антифриза от цялата система при положение че маркучите са горе?и да не остава течност нито в блока нито в парното.

<{POST_SNAPBACK}>

На радиатора ми на старата д15б2 4 генерация, имаше пробка и тя е в най-ниската точка на системата. Източва се мисля до зуко. Онази в блока по-добре не я барай, да не береш ядове. Преливника се източва отделно но се сваля много лесно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...