Guest chavdu #1 Публикувано 13 Май, 2006 Здравейте ! искам да си купя ... такава Honda и се чудя дали има смисъл да ходя да я взимам от Германия ... за колко може да се намери там ... и ще си струва ли целята операция и как стои въпроса с тези инвалидните сигурно 90% от обявите в мобайла са регистриран на инвалид ... някой купил ли си е такава и имал ли е някакви проблеми с инвалидността ... да се мятам ли на такава ? е благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zoro #2 Отговорено 17 Май, 2006 не си копувай инвалидна ,че аз се прецаках и олекнах с 2733лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 17 Май, 2006 зависи от инвалида има и такива които не дават фира доста годинки примерно в Австрия , са от 150Е нагоре Хондетата 5 ген тук инвалид за 300-600лв и си в играта е добре си провери инвалида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic1.5 #4 Отговорено 18 Май, 2006 за 4итава си приготви даста кинти, Хонда даржи цена малко по малко от Тойота, е зависи и какво искаш моита е 94г. ел пакет, климатик, оригинална боя, без удари 105 700 км. сас сервизна та и книжка, от йена която си я купила за 50годишния си юбилеи, зна4и тя е Австриика но живее б Тревизио Италия, това им беше 2 кола в семеиството и я купих за скромните 2 300 евро не си мисли 4е онези хора си подарявят колите още пове4е когато са минали преглед и са в отли4но састояние, ина4е както ти казаха можеш да си купиш и за 100 евро ама това си е твоя работа, хора всякакви идеяли всякакви, аз каквото тарсих го намерих и не робувам на години, а на састояние и сам безкраино а и да ти кажа отвори си мобиле.де и се любуваи на цени, и савет куписи я от собственика а не от прекупва4и или от авто каща и успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chavdu #5 Отговорено 29 Май, 2006 имам въпросче ... .. та civic1.5 написа : "не си мисли 4е онези хора си подарявят колите още пове4е когато са минали преглед и са в отли4но састояние" чух че там в Германия прегледа или тюф е доста по сериозно нещо от това в България .. при положение че една кола е минала преглед там .. не дава гаранция че е в отлично състояние .. но все пак е добър показател за това ,нали .. в момента съм в процес на закупуване на един такъв сивик .. който според търговеца бил имал тюф и е докаран на ход .. това говори добре за колата нали ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #6 Отговорено 31 Май, 2006 ..... който според търговеца бил имал тюф и е докаран на ход .. това говори добре за колата нали ? <{POST_SNAPBACK}> Специално това че я е докарал на собствен ход означава че търговеца е балък или те лъже доста щото така се вкарва с кинти а за ТЮФ-а съм чувал че колкото е по-стара колата токова по често минава въпросния преглед май през три месеца! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове