Jump to content
Guest chavdu

Civic 92-95

Recommended Posts

Guest chavdu

Здравейте ! искам да си купя ... такава Honda и се чудя дали има смисъл да ходя да я взимам от Германия ... за колко може да се намери там ... и ще си струва ли целята операция и как стои въпроса с тези инвалидните сигурно 90% от обявите в мобайла са регистриран на инвалид ... някой купил ли си е такава и имал ли е някакви проблеми с инвалидността ... да се мятам ли на такава ? е благодаря ви :):huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zoro

не си копувай инвалидна ,че аз се прецаках и олекнах с 2733лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

зависи от инвалида ;) има и такива които не дават фира доста годинки ;) примерно в Австрия , са от 150Е нагоре :D Хондетата 5 ген ;) тук инвалид за 300-600лв и си в играта ;) е добре си провери инвалида ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
;) за 4итава си приготви даста кинти, Хонда даржи цена малко по малко от Тойота, е зависи и какво искаш моита е 94г. ел пакет, климатик, оригинална боя, без удари 105 700 км. сас сервизна та и книжка, от йена която си я купила за 50годишния си юбилеи, зна4и тя е Австриика но живее б Тревизио Италия, това им беше 2 кола в семеиството и я купих за скромните 2 300 евро не си мисли 4е онези хора си подарявят колите още пове4е когато са минали преглед и са в отли4но састояние, ина4е както ти казаха можеш да си купиш и за 100 евро ама това си е твоя работа, хора всякакви идеяли всякакви, аз каквото тарсих го намерих и не робувам на години, а на састояние и сам безкраино :P а и да ти кажа отвори си мобиле.де и се любуваи на цени, и савет куписи я от собственика а не от прекупва4и или от авто каща и успех :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

имам въпросче ... .. та civic1.5 написа : "не си мисли 4е онези хора си подарявят колите още пове4е когато са минали преглед и са в отли4но састояние" чух че там в Германия прегледа или тюф е доста по сериозно нещо от това в България .. при положение че една кола е минала преглед там .. не дава гаранция че е в отлично състояние .. но все пак е добър показател за това ,нали .. в момента съм в процес на закупуване на един такъв сивик .. който според търговеца бил имал тюф и е докаран на ход .. това говори добре за колата нали ? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

..... който според търговеца бил имал тюф и е докаран на ход ..

това говори добре за колата нали ? :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Специално това че я е докарал на собствен ход означава че търговеца е балък или те лъже доста щото така се вкарва с кинти а за ТЮФ-а съм чувал че колкото е по-стара колата токова по често минава въпросния преглед май през три месеца!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...