pantany 44 #1 Публикувано 7 Март, 2011 на два пъти ми потъва педала на спирачката в рамките на 4 месеца а след това си работят както трябва няма течове нито износени накладки или други видими проблеми моля помогнете все пак това са спирачките а втора броня не искам да копува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 7 Март, 2011 (Редактирано) Да ти потъва педала без да тече , най-вероятно си за помпа.Помпата ти сигурно е 13/16" , пише го отстрани.Моята потъваше като загрее колата , спирам на светофар и педала постепенно започва да потъва.Има ремонтни комплекти оригинални хонда , но са по около 150 лв . Има и само гумички по размер , но най-лесно се намират за европейски коли , а те са на мм размери и не пасват точно.Или помпа на старо , колегите saaron и chris_barnes ще сменят с по-големи , можеш да ги питаш. Редактирано 7 Март, 2011 от Izanagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
malkatota 0 #3 Отговорено 16 Юни, 2012 на два пъти ми потъва педала на спирачката в рамките на 4 месеца а след това си работят както трябва няма течове нито износени накладки или други видими проблеми моля помогнете все пак това са спирачките а втора броня не искам да копуваПри теб оправи ли се проблема със спирачките.При мен потъва постоянно сложих помпа със серво 2ра ръка но проблема си остана.Или е лош късмет и тази помпа да е прецакана.Не намирам разлика между двете.Карам ACCORDсъс същия мотор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatakn 29 #4 Отговорено 16 Юни, 2012 на два пъти ми потъва педала на спирачката в рамките на 4 месеца а след това си работят както трябва няма течове нито износени накладки или други видими проблеми моля помогнете все пак това са спирачките а втора броня не искам да копуваПри теб оправи ли се проблема със спирачките.При мен потъва постоянно сложих помпа със серво 2ра ръка но проблема си остана.Или е лош късмет и тази помпа да е прецакана.Не намирам разлика между двете.Карам ACCORDсъс същия мотор.Колега явно си попаднал на лоша помпа, аз имах същия проблем смених помпата със друга втора ръка и спирачките заспаха. Доколкото знам ако взимаш втора ръка помпа най-добре е от кола, която доскоро помпата е била на нея (да не е висяла дълго време без масло), тогава знам, че се прецаква ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове