Guest Kiki #41 Отговорено 16 Май, 2006 Еееее, много се отклонихте от темата Концентрирайте се върху съществения въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #42 Отговорено 16 Май, 2006 OK, още малко уточнения, човекът е ЛУД фен на Honda! Уникалните неща много ми допадат, но чаша ми се струва твърде малко ... уникална тениска и риза си има (даже не една), чаша също... давайте идеи, моля ви! Благодаря за отзивчивостта ви предварително Обещавам после да докладвам <{POST_SNAPBACK}> Май се сещам за кой говориш - ако сьм прав трудна задача си подхванала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #43 Отговорено 17 Май, 2006 Ако е фен на формула 1, билет за турция за формулата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Kiki #44 Отговорено 17 Май, 2006 Това беше първата ми идея, но се провали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Kiki #45 Отговорено 18 Май, 2006 Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат Изненадата вече е измислена Остава да видим само как ще реагира въпросният фен на нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ~P[e]Tko~ #46 Отговорено 18 Май, 2006 Сподели после да научим какво е,и поразкажи отностно развръзката да чуем и ние аджеба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #47 Отговорено 19 Май, 2006 Tko~,May 18 2006, 04:43 PM] Сподели после да научим какво е,и поразкажи отностно развръзката да чуем и ние аджеба <{POST_SNAPBACK}> да, че да развали изненадата ... ако вече не я е развалила! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ~P[e]Tko~ #48 Отговорено 19 Май, 2006 Tko~,May 18 2006, 04:43 PM] Сподели после да научим какво е,и поразкажи отностно развръзката да чуем и ние аджеба <{POST_SNAPBACK}> да, че да развали изненадата ... ако вече не я е развалила! <{POST_SNAPBACK}> Имах предвид след банкета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #49 Отговорено 24 Май, 2006 И кво стана с резултата от изненадата - изчакахме се вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Kiki #50 Отговорено 24 Май, 2006 Aз ви казах, че има време до нея Обещавам да ви информирам за развитието, но трябва да имате малко търпение P.S. Има хора, които обещаха да ми помогнат, но няма връзка с тях напоследък... дано скоро се свържа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest -=airman=- #51 Отговорено 8 Юни, 2006 Aз ви казах, че има време до нея Обещавам да ви информирам за развитието, но трябва да имате малко търпение P.S. Има хора, които обещаха да ми помогнат, но няма връзка с тях напоследък... дано скоро се свържа <{POST_SNAPBACK}> Кики така и не каза нищо за подаръка... или танасбе си каза сам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Kiki #52 Отговорено 9 Юни, 2006 Не момчета, не казвам, защото още е изненада...Танасбе е зарадван не от мен, а от някой друг...явно не съм единствената Браво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kmm #53 Отговорено 18 Август, 2006 Kiki, кажи какво стана в крайна сметка с подаръка, че опрях до подобен на твоя проблем. Само дето моят човек не си пада точно по Хонда . Ех, де да беше.... От седмица си блъскам главата и.... нищо.. Момчета, ако дадете още някоя идея ще съм ви безкрайно признателна! Нека да е в по-широки рамки, но все пак автомобилни (ние сме на спортна вълна - рали, Ф1... )Моля!! Нали сме за това тук, да си помагаме... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове