Jump to content
Flexxx

Майстори за Хонда в Ямбол?

Recommended Posts

Колеги, от Ямбол сЪм и имам проблем сЪС Сойчирото... кажете ми в града кЪм коГО да се обЪрна за диагностика ? Минах през 2-3ма но без резултат а се водят майсторите на града !

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прякора на майстора е "Марвата" има сервиз до Автомивка - Център. Кажи му, че Тодор от ФУГО те праща. Поздрави, колега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ЧесТно да ти кажа ходих при него,но без резултат.Не ми вдЪхва доверие нещо..... АЛА БАЛА .... приказки много,действия малко :D

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво значи това. Сподели какъв ти е точно проблема? За да ти препоръчам майстор в Ямбол !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Днес ходих при едно момче което ги разбира работите....обЪрна ми внимание и сЪм доволен.Проблема е в разхода на колата... 1.4i 75ph гори 13л на 100 км ..

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Flexxx,Освен Тошко (insulin) който вече ясно ти показа че е готов да ти помгне... можеш да се обърнеш и към тези двама юнаци... които със сигурност няма да те оставят на пътя...http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=114http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=585...и ги поздрави от мен... !!! :D:angry:

Предполагам че колегата от вторият линк ти е решил проблема както те насочих :P Сподели къква беше пречината,винаги е полезно да се знае :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...