Jump to content
Guest nikonti

СТАРТ на 400м. срещу чудовища

Recommended Posts

Guest nikonti

Дълго се чудех дали да го пусна тук или не, но в крайна сметка не ми пука кой какво лошо ще каже, направих го защото ми харесва и защото освен да печеля умея и да губя. Та ето за какво говоря точно, във Видин нямаме кой знае какви яки коли, в малките градове е така. На старт на 400 метра застанаха NISSAN 350Z ( 270 конски сили ) и Ланчия Делта Интеграле 4х4 ( около 200 конски сили ), аз запалих моята скромна кола ( ХОНДА СИВИК Д15Б2 90 конски сили ) със мисълта да гледам старта отблизо ( тръгвм преди те да са стартирали и те ме изпреварват така се вижда повече от надпреварата им ), но когато маневрирах около тях пича с нисана ме изгледа пренебрежително, стиснах зъби и си казах че ще му покажа колко много не умее да кара колата си макар че нямах бензин в резервоара и карах на газ. Веднага дадах на зад и застанах с тях на старта. След даването на старта Ланчията просто излетя напред, беше немислимо да я поведа, но за това пък първите 3 - 5 метра ( точно там дето е маисторлъка ) аз водех нисана, след това разбира се нисана ме изпревари, но честно казано останах доволин защото ХОНДИЧКАТА ми се представи отлично, просто скокна напред а нисана остана леко зад предния калник. След като всичко приключи, получих подкрепа и поздравления от приятелите ми.Доволен съм от себе си. Ще ми е интересно да чуя и вашите коментари (независимо какви са те).ето и клипчета, но качеството е отвратително, понеже са правени с телефонhttp://store3.data.bg/nikonti/Moiata%20HON...C%2090%20hp.3gphttp://store3.data.bg/nikonti/Moiata%20HON...C%2090%20hp.3gp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Е ти какво очакваш човек? Хора с такива коли едвам са събрали пари да си ги купят, пък камо ли да правят нещо по колата. А на всичкото отгоре Нисан са направили един Скайлайн, който и тогава NSX-a си го мели, пък ти искаш от 350Z бързина. Само виж съотношението мощност, тегло и няма какво повече да му мислиш. А този с нисана го прати да копае нивата :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Повече такива фенове трябват,които го правят за спорта и могат да губят също достойно. :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

бравооооооооооооооо евала

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Тестовете с различни талиги са добра лична атестация и помагат много на човек да си опознае количката и да гледа реално на нещата и възможностите си! Подкрепям ! :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Тестовете с различни талиги са добра лична атестация и помагат много на човек да си опознае количката и да гледа реално на нещата и възможностите си! Подкрепям ! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Подкрепям горното мнение и поздравявам nikonti за желанието и хъса!!!:worthy: Евала!Ако не друго, поне си им показал, че ако си бил и ти с Хонда - 200 коня, развръзката от гонката щяла да бъде друга...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

с какво се гледат тези клипчета ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

с какво се гледат тези клипчета ?

<{POST_SNAPBACK}>

След като си ги изтеглиш - с десен бутон на мишката

"Open with...." и от програмите които ти предлага - избираш "Media Player" :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Отваря се с Quick Time! С Медията ме съмнява да стане, без някой плугин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

<{POST_SNAPBACK}>

:worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Незнам какво да коментирам, калника пред Нисана ли? Вероятно е закъснял със старта и със задното си предаване не е могъл да зацепи веднага. Няма значение, резултата е ясен и очакван, поне си видял разликата между автомобилите. Все пак се радвам, че си се искефил :) п.п. Аз веднъж форсирах на един светофар до едно Порше Карера чисто ново, но не за да го дръпна, а да го накарам да се изръчка и аз до него също. Пича ми направи кефа, отфуча напред като ракета..... Исках просто да се покефя на колата му :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

<{POST_SNAPBACK}>

:worthy:

<{POST_SNAPBACK}>

Първо пробвайте, а после се съмнявайте :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Пич, поздравявам те за ентусиазма ти, но това което си направил и написал си е меко казано изхвърляне. Аз също не виждам какво толкова има за коментиране - твоето ”добро” представяне в първите 3-5 метра ?! Ако направят дисциплина ”Drag racing на 5 метра" - може би ще си No.1 там :lol: Това да излизаш на една писта срещу 200+ hp коли (350Z-ката ако трябва да бъдем точни е 280hp) със Civic 1.5 на пропан-бутан е малко като поговорката ”Барабар Петко с мъжете” :lol: Не искам да засягам и обиждам никого, но трябва реално да преценяме възможностите си и да не правим изцепки характерни за едни други клубове :lol: За другия фен, който твърди, че Nissan били направили само някакъв Skyline и той разбираш ли бил едва ли не гола вода - мога да препоръчам да обогати малко общата си култура. Honda NSX е е дин прекрасен автомобил, но реално никога не се конкурирал директно с чудовища като Skyline GT-R R34 или Toyota Supra например. Хайде, мир да има! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Honda NSX е е дин прекрасен автомобил, но реално никога не се конкурирал директно с чудовища като Skyline GT-R R34 или Toyota Supra например.

Хайде, мир да има!  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм за мира, но си изтегли Best Motoring - NSX Final Battle или нещо от този сорт беше и виж NSX и Skyline. Ама като знам колко много фактори влияят на едно състезание, макар и само няколко обиколки, не е точно идеалното сравнение.

Peace! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Не казвам че съм направил кой знае какво, пича със нисана просто проспа старта и аз се възползвах на 100 %, точно заради това го поведах,а именно с това повеждане му доказах, че просто не умее да си кара колата (точно това ми бе целта).100NX Golf Destroyer, Драг реисинг на 5 метра едва дали ще направят някога, но си мисля че маисторлъка е в първите 5 - 10 метра ( оборотите при тръгване, точното тръгване след сигнала старт и т.н. ), а и приятелю :lol: ако си прочел внимателно просто бях тръгнал да гледам надпреварата отблизо, съгласен съм с теб че машините с които направих дръпка са доста над мен и поговорката БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ е напълно в сила, но аз сам си се радвам на това което направих. :lol: Благодаря за критиката :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

, но аз сам си се радвам на това което направих. ;)

Благодаря за критиката

:D

<{POST_SNAPBACK}>

Все някой трябва да о.....е ;) темата или...... :huh:

чуда се понякога - 99% мнения подкрепящи инициативата ти ;)

и хоп появява се "господин ниасанчо" и започва да клепа?????

сорри за :):D:D , но аз освен хонда

карам и др.марки но си има клубове за тях! :D

и определо там не коментирам хонда :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Е ти какво очакваш човек? Хора с такива коли едвам са събрали пари да си ги купят, пък камо ли да правят нещо по колата. А на всичкото отгоре Нисан са направили един Скайлайн, който и тогава NSX-a си го мели, пък ти искаш от 350Z бързина. Само виж съотношението мощност, тегло и няма какво повече да му мислиш. А този с нисана го прати да копае нивата  :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

Човеко, моля те съвземи се! Съмнявам се, че някога си се возил в 350Z, Skyline или NSX, а още повече пък се съмнявам, че някога ще имаш възможността да го направиш, затова недей да прибързваш с изводите!

Похвално е, че си гледал Best Motoring, но има и една друга подробност - чул ли си във този филм някой да казва, че 350Z-ката е скапана кола, само защото NSX-а я бие? И понеже беше споменал модела Skyline, искам да те питам нещо - запознат ли си с историята на марката Нисан, че коментираш кой-какво бил направил? Освен Скайлайн има и много други модели, които ако не друго, то поне заслужават уважение!

Колкото до dj_mi6o - във този форум не е забранено да се коментират други марки освен Хонда (доколкото съм запознат с правилата). Недей да съдиш хората по това, какво карат. Напълно споделям мнението на 100NX Golf Destroyer.

nikonti - Няма нищо лошо в това, че си решил да се състезаваш, но от това което видях и това, което прочетох, мога да заключа, че си се изхвърлил като пресна ч*к*я на мокър пясък. Изречението "... първите 3 - 5 метра ( точно там дето е маисторлъка ) аз водех нисана, след това разбира се нисана ме изпревари, но честно казано останах доволeн защото ХОНДИЧКАТА ми се представи отлично" звучи доста смешно, също както и изречения от сорта "... 'неска се пуснах срещу един CRX ... леко ме поиздуха де, ама по-добре 2 литра Пепси, отколкото 1.6 литра 'онда ...".

Не мислиш ли, че притежателят на 350Z щеше да си купи Сивик, ако Хондата ти вървеше повече?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Господин TheDevilTwin, Вие явно не четете какво съм написал аз.Малко по-горе написах че една поговорка е напълно в сила и приех критиката на колегата 100NX Golf Destroyer, но се дразня от твоята защото:1. Моля за обяснение какво му е смешното на това изречение дето си го цитирал. Според мен е смешен човека който проспа старта. Аз просто се възползвах както би направил всеки друг на мое място.2. Ако си гледал клипчето се чудя как този притежател на нисан все още не си е купил ланчия делта. ( с риск е обидя колегата 100NX Golf Destroyer ) ако искаш мога да ти пратя и клип как една лада 2105 победи този същият нисан на 400 м. Тааа чудя се човека кога ли ще си купи и лада ???Колега 100NX Golf Destroyer по никакъв начин не искам да те засягам с това че лада победи този нисан, но това е факт и аз бях очевидец. Естествено ладата е подготвена за рали: шпер-деферинцял, наредена скоростна кутия, 4 карбуратора ВЕБЕР и т.н.Колега TheDevilTwin, моля те първо прочети внимателно и тогава пиши.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

......Honda NSX е е дин прекрасен автомобил, но реално никога не се конкурирал директно с чудовища като Skyline GT-R R34 или Toyota Supra например.

Хайде, мир да има!  :plane:

<{POST_SNAPBACK}>

Ето ти един Сивик с двигател на NSX и мисля, че достойно може да се изправи срещу всеки Skyline:

Link: Honda Civic 1500HP - 01

Link: Honda Civic 1500HP - 02

Иначе имаш право, но двигателя на NSX не е за подценяване. Доста по-слоежен за тунинговане и не е предпочитана база пред един Skyline да кажем. Иначе и на мен всички тези Японски зверове са ми много на сърцето :thumbs:

....sorry за офтопика!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Е ти какво очакваш човек? Хора с такива коли едвам са събрали пари да си ги купят, пък камо ли да правят нещо по колата. А на всичкото отгоре Нисан са направили един Скайлайн, който и тогава NSX-a си го мели, пък ти искаш от 350Z бързина. Само виж съотношението мощност, тегло и няма какво повече да му мислиш. А този с нисана го прати да копае нивата  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Човеко, моля те съвземи се! Съмнявам се, че някога си се возил в 350Z, Skyline или NSX, а още повече пък се съмнявам, че някога ще имаш възможността да го направиш, затова недей да прибързваш с изводите!

Похвално е, че си гледал Best Motoring, но има и една друга подробност - чул ли си във този филм някой да казва, че 350Z-ката е скапана кола, само защото NSX-а я бие? И понеже беше споменал модела Skyline, искам да те питам нещо - запознат ли си с историята на марката Нисан, че коментираш кой-какво бил направил? Освен Скайлайн има и много други модели, които ако не друго, то поне заслужават уважение!

Колкото до dj_mi6o - във този форум не е забранено да се коментират други марки освен Хонда (доколкото съм запознат с правилата). Недей да съдиш хората по това, какво карат. Напълно споделям мнението на 100NX Golf Destroyer.

nikonti - Няма нищо лошо в това, че си решил да се състезаваш, но от това което видях и това, което прочетох, мога да заключа, че си се изхвърлил като пресна ч*к*я на мокър пясък. Изречението "... първите 3 - 5 метра ( точно там дето е маисторлъка ) аз водех нисана, след това разбира се нисана ме изпревари, но честно казано останах доволeн защото ХОНДИЧКАТА ми се представи отлично" звучи доста смешно, също както и изречения от сорта "... 'неска се пуснах срещу един CRX ... леко ме поиздуха де, ама по-добре 2 литра Пепси, отколкото 1.6 литра 'онда ...".

Не мислиш ли, че притежателят на 350Z щеше да си купи Сивик, ако Хондата ти вървеше повече?

<{POST_SNAPBACK}>

МОМЧЕ, когато станеш на годините на nikonti, тогава "може" и да си позволиш такъв тон в мнението.Нещо лично ли имаш към него?Ти екстрасенс ли си, та знаеш каква кола ще кара той след 3,4....10 години, че обявяваш ей така без проблем, как той НИКОГА нямало да се качи на кола от сорта на NSX?!А това:"се изхвърлил като пресна ч*к*я на мокър пясък" оставям без коментар!!!:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JAZZ

вие сте луди бре!верно ли за такива глупости се карате? :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

вие сте луди бре!верно ли за такива глупости се карате? :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

Ама аз направо съм изумен. . .автора на темата си го е написал дори в заглавието, че не може и да става дума за сравнение между колите с които се е дърпал, просто се е забавлявал. . а те го обърнаха на.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

вие сте луди бре!верно ли за такива глупости се карате? ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ама аз направо съм изумен. . .автора на темата си го е написал дори в заглавието, че не може и да става дума за сравнение между колите с които се е дърпал, просто се е забавлявал. . а те го обърнаха на.... ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Честно казано темата добре започна но моля ви не я разваляйте оставете веки да разкаже подобни случки.Винаги ли трябва да се стига до кавга и тем подобни.Изнервящо е.Все пак това е форум за маняци на тема HONDA,а дори и бизнес за накои съклубари ;):huh: Не трябва ли да си помагаме един на друг отколкото да се караме и да се ядосваме.

Извинявайте че ви занимавам,но не можах да се сдържа. ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

И аз имах "подобна случка преди около месец". Един поч с BMW 320 - 88г. 6-к. се появи и ми предложи да се дръпнем. И си мисля ( то лошо няма тези BMW с тези мотори са около 125кс. и може да се пробвам, поне до двеста метра имам шанс да вървя с него). Речено сторено: заставаме на Старта, тръгваме, мисля че се представих добре на старта(е все още се уча) и изведнъж - Гада отлетя :huh: дори и 10м неможах да вървя с него........Кактио и да е пробвахме още веднъж резултата беше същия. След всико отворих ме какпака на Баварката и от там се появяват едни 150 магарета и ми се изясни всичко(мотора бил сменен) лошо нема, а пича е толкова в час и си мислел че, Хондака бил 1.8 :) Ккто и да е не съжалявам за това колкото и да се струва смешно на някои, първо си правя сверка колко ми върви колата и второ важното е "купона" и удоволствието от бензина в кръвта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

Ккто и да е не съжалявам за това колкото и да се струва смешно на някои, първо си правя сверка колко ми върви колата и второ важното е "купона" и удоволствието от бензина в кръвта.

<{POST_SNAPBACK}>

Ето за това става въпрос.Евала и на теб приятел :plane:

За разните "кавги" - забелязал съм че има някои тук които им е хоби да се задрънчват или пък са компетентни по всяка тема. Но всеки е различен и има право на слово,така че нека игнорираме нечий изказвания.И на мен понякога ми е идвало да пиша,пиша до безкрай но "файда" никаква.Само рушене на собствени нерви!!!!! :alien:

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

Ккто и да е не съжалявам за това колкото и да се струва смешно на някои, първо си правя сверка колко ми върви колата и второ важното е "купона" и удоволствието от бензина в кръвта.

<{POST_SNAPBACK}>

Ето за това става въпрос.Евала и на теб приятел :alien:

За разните "кавги" - забелязал съм че има някои тук които им е хоби да се задрънчват или пък са компетентни по всяка тема. Но всеки е различен и има право на слово,така че нека игнорираме нечий изказвания.И на мен понякога ми е идвало да пиша,пиша до безкрай но "файда" никаква.Само рушене на собствени нерви!!!!! :wub:

<{POST_SNAPBACK}>

:plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Благодаря на всички които ме подкрепиха :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

от мен имаш едно голямо ЕВАЛА БЕ ПИЧ :unsure::unsure::unsure:по някога така ме е яд че живея в толкова задръстен грат и че и аз не мога да си правя така кефа като тебе че направо ми се :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Ох как обичам такива пренебрежителни погледи.....Ама дали ми е гадно... или падам от някъв двигател - звяр ( ми нормално)или бия ( кофти за тоя с пренебрежителния поглед щото погледа става оцъклен)в мойте очи, никой няма право да ме гледа пренебрежително... Пренебрежително могат да ме гледат само хора с 1.6 и надолу атмосферки които са ме скъсали с повече от 1 кола.....всички останали получават възможност да се пробват... на мен не ми пречи да губя. Даже със силни противници е полезно да се пробва човек, защото дава всичко от себе си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

....на мен не ми пречи да губя. Даже със силни противници е полезно да се пробва човек, защото дава всичко от себе си.

<{POST_SNAPBACK}>

;):D:unsure::unsure:;););):unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Те т'ва беше, амин!!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

евала бате много се кефя 4е си го бил показа му кои е 6ефа а :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

...пича с нисана ме изгледа пренебрежително, стиснах зъби и си казах че ще му покажа колко много не умее да кара колата си макар че нямах бензин в резервоара и карах на газ...

<{POST_SNAPBACK}>

Мани ги тия нисани бате, винаги дето са голамата работа се указва че нищо не вървят. Онзи ден на бул България, на път за центъра на София отвях един такъв 350з 270 коня голямата работа, 270 ама повечето явно са избягали на паша! :lol: Направо го изядох, а на фона на мойте смешни 160, пича сигурно го е хванало срам и после много ми се е чудил как може да го дръпна. Само дето като спрях на следващия светофар от гонката ми се беше качил яко адреналина защото и аз очаквах човека с нисана да ме дръпне, ама като видях че го бия и такъв звяр 270 коня и си викам еб*ти работата, а то всъщност не е кой знае какво, но тръпката. :lol:

А това с гледането накриво направо ме разби, че като си си купил кола за една камара пари какво, мислиш че си голяма работа ли, абе я бегай се скрий че още не знаеш по светофарите къде колко бой ще изядеш, първия турбилиран голф ще те направи за смях, а за разлика в цени на колите да не говорим! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

pi4ove i az taka s moqta du6ica det e 115hp revah na edno M5 400hp do de vkaram purva onzi be6e na 2riq svetofar :santa:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

pi4ove i az taka s moqta du6ica det e 115hp revah na edno M5 400hp do de vkaram purva onzi be6e na 2riq svetofar ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Па тоя с това 400к.с те е отвял директно - тук говориме за малко по-реални неща в тази тема.

П.С.Сорри за Основното правило на форума е: ПИШИ НА КИРИЛИЦА ;)

Тогава се изказвай с мнения ;)

Сорри че така те посрещам като нов във форума , но на всеки ли да обесняваме поотделно.

;):santa:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Относно БМВ-тата :) от 6 месеца каня един колега с едно такова 150 к.с. тройка, на 400 метра, но той все се измъква /за да не каже някой че лъжа имам си свидетели Видинсите фенове на хонда/ но пък 400 к.с. са много над менне че не бих застанал на старта еи така за спорта и кефа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Браво пич :o. Важното е, че ти си направил кефа и си си вдигнал адренелина, а какво си мислят някои хора, теб ваобще да не ти дреме :). Според мен няма нищо лошо да се пробваш и в по голям клас от твоя.... нали така ще разбереш до каде може да стигнеш :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

Относно БМВ-тата  :blink:

от 6 месеца каня един колега с едно такова 150 к.с. тройка, на 400 метра, но той все се измъква /за да не каже някой че лъжа имам си свидетели Видинсите фенове на хонда/ но пък 400 к.с. са много над мен

не че не бих застанал на старта еи така за спорта и кефа

:o

<{POST_SNAPBACK}>

Ми, още като ти види газовата уредба и си му ясен, че няма смисьл да се пуска с теб.

И спри се малко, стига се пуска с такива "чудовища" :) , явно няма да ти вьржат с тез 90 коня дето ги плашиш.

Намери си някоя по-скромна колица за дрьпка, нещо като за твойта мощност ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx
Отговорено (Редактирано)

Относно БМВ-тата  :)

от 6 месеца каня един колега с едно такова 150 к.с. тройка, на 400 метра, но той все се измъква /за да не каже някой че лъжа имам си свидетели Видинсите фенове на хонда/ но пък 400 к.с. са много над мен

не че не бих застанал на старта еи така за спорта и кефа

;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ми, още като ти види газовата уредба и си му ясен, че няма смисьл да се пуска с теб.

И спри се малко, стига се пуска с такива "чудовища" ;) , явно няма да ти вьржат с тез 90 коня дето ги плашиш.

Намери си някоя по-скромна колица за дрьпка, нещо като за твойта мощност :D

<{POST_SNAPBACK}>

Хм, ами по логиката на този който кара:...за сега нищо

, аз със моите "умрели" 90 коня да не се бях пускал срещу GTI 130hp......е да ама се дръпнахме....и го бих....3 пъти подред.... :o:blink: Редактирано от paRADOx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

GTI - 2 ли беше или 3-ка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...