Jump to content
Guest japan

Из авто форумите

Recommended Posts

Guest japan

Нови постове в авто форумите: Съобщение на пресцентъра на КАТ : Днес на известно столично кръстовище сапретърпели пътно транспортно произшествие следните автомобили - Мерцедесмодел 2006 г., БМВ модел 2006 г., Ферари модел 2006 г. и Порше модел 2006г. - При инцидента има един загинал. Това е водача на стар Трабант, модел1980 г., който е умрял от КЕФ. Lamborghini Forum:Свистене на вятъра при 305км/ч, нямам идея за по-натам.("Странен шум при 425км/ч" по-ми хареса) Fiat Forum:Алооо? Сам ли съм тук бре? Mercedes C-Klasse Forum:Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво даправя? MX-5 Forum:Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег! VW Touareg Forum:Нек'ъв MХ5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна? Renault-Forum:Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано отсервиза от очакваното! Bentley Forum:Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя? Porsche-Cayenne-Forum:Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона? Smart Forum:Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност:rolleyes: Camaro Forum:Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно делои не ми се връща в затвора... Mustang Forum:Некъ'ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари! Civic Forum:Некъ'ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари! Honda Accord Forum:Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки! VW Bora Forum:Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карамкомби ) Opel Forum:Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора) Lexus-Forum:От къде да си намеря задни стопове като на VW? Toyota Corolla E10 - Forum:Разочарован съм от качеството на моята Е10! След 270'000км стъклото накилометража е леееко надраскано. Seat Marbella Forum:Днеска успях да карам редом с един камион! BMW 3er E36-Forum:Къде има най-яките дюнери в града ве? Trabbi-Forum:Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем:работи-не работи-работи-не работи... Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моляпревключете от интервал още един път на горе за позиция едно! Hummer Forum:Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити...... Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството?Най-близкото е на25км, което прави 50лв за бензин.... Yugo Forum:Вашето кога за последно беше в движение? Honda Civic CRX-Forum:Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаляколата? Toyota Forum:Най-сетне направих 300'000км, кога ще се счупи най-сетне? Polo Forum:Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона запоръчки на МакДрайв... Ferrari Forum:Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна иизлезна! Fiat-Forum:Чудя се дали има живот извън сервиза? BMW 7ца-Forum:Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника дасе затвори? Mercedes new S-Klasse Forum:Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъгла (т'ва ще дойде достаактуално ) Тойота Aygo Forum:Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудносъм го сглобил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

готино е но е пускано вече във форума :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zag

готино е но е пускано вече във форума ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ама това не пречи да го чета пак и да му се хиля от сърце ;)

Opel Forum:

Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора)

:worthy::);););););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...