Guest japan #1 Публикувано 11 Май, 2006 Нови постове в авто форумите: Съобщение на пресцентъра на КАТ : Днес на известно столично кръстовище сапретърпели пътно транспортно произшествие следните автомобили - Мерцедесмодел 2006 г., БМВ модел 2006 г., Ферари модел 2006 г. и Порше модел 2006г. - При инцидента има един загинал. Това е водача на стар Трабант, модел1980 г., който е умрял от КЕФ. Lamborghini Forum:Свистене на вятъра при 305км/ч, нямам идея за по-натам.("Странен шум при 425км/ч" по-ми хареса) Fiat Forum:Алооо? Сам ли съм тук бре? Mercedes C-Klasse Forum:Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво даправя? MX-5 Forum:Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег! VW Touareg Forum:Нек'ъв MХ5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна? Renault-Forum:Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано отсервиза от очакваното! Bentley Forum:Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя? Porsche-Cayenne-Forum:Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона? Smart Forum:Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност Camaro Forum:Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно делои не ми се връща в затвора... Mustang Forum:Некъ'ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари! Civic Forum:Некъ'ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари! Honda Accord Forum:Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки! VW Bora Forum:Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карамкомби ) Opel Forum:Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора) Lexus-Forum:От къде да си намеря задни стопове като на VW? Toyota Corolla E10 - Forum:Разочарован съм от качеството на моята Е10! След 270'000км стъклото накилометража е леееко надраскано. Seat Marbella Forum:Днеска успях да карам редом с един камион! BMW 3er E36-Forum:Къде има най-яките дюнери в града ве? Trabbi-Forum:Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем:работи-не работи-работи-не работи... Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моляпревключете от интервал още един път на горе за позиция едно! Hummer Forum:Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити...... Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството?Най-близкото е на25км, което прави 50лв за бензин.... Yugo Forum:Вашето кога за последно беше в движение? Honda Civic CRX-Forum:Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаляколата? Toyota Forum:Най-сетне направих 300'000км, кога ще се счупи най-сетне? Polo Forum:Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона запоръчки на МакДрайв... Ferrari Forum:Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна иизлезна! Fiat-Forum:Чудя се дали има живот извън сервиза? BMW 7ца-Forum:Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника дасе затвори? Mercedes new S-Klasse Forum:Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъгла (т'ва ще дойде достаактуално ) Тойота Aygo Forum:Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудносъм го сглобил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #2 Отговорено 11 Май, 2006 готино е но е пускано вече във форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zag #3 Отговорено 11 Май, 2006 готино е но е пускано вече във форума <{POST_SNAPBACK}> ама това не пречи да го чета пак и да му се хиля от сърце Opel Forum: Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове