Т.Иванов 8 #1 Публикувано 2 Март, 2011 Здравеите колеги!Една муха ми е влязла в главата Искам да махна моята Д14а4 и на неино място да сложа д16у8 и ме интересува само двигателя ли ми трябва или и инсталации компове ецу полуоски и т.н. Насочил съм се към този мотор защото е по големия за 6 ген и понеже не ми се влиза в много сериозни филми си мислях именно за него.Така че погаите с инфото Колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #2 Отговорено 3 Март, 2011 Ще трябва да се заиграеш и с с инсталацията... най-малко, защото Д14 не е пълен инжекцион в истинския смисъл на думата. Имаш само 2 кабела от ЕКУ-то към инжекторите, делкото ти е с една странна букса... пък и новия мотор е витек... та ще трябват още жици. ЕКУ също. Най-благоприятния вариант е буксите на ЕКУ-то да са същите, но не знам какво ОБД е Д16-ката...Обобщение... вземи и инсталацията и не се занимавай с излишни гимнастики п.п. Полуоските според мен са същите, но може и да съм в заблуда. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #3 Отговорено 3 Март, 2011 Мерси Колега!Аиде чакаме още инфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове