Jump to content
Guest BOSS`HOGG

търся седалки

Recommended Posts

Guest BOSS`HOGG

Здравейте маняци.Искам да ви попитам дали някои знае от каде и как мога да си купя спортни седалки на спарко,момо или някоя друга тунинг фирма,за6тото тук във варна в спарко магазина ми обявяват цени от 500лв.на горе на броика.Моля ако някои знае не6то за някакви седалки на по разумни цени,може и втора употреба да ми пи6е.Благодаря ви предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Чисто нова седалка SPARCO SPRINT (каталожна цена 408лв. )ще ти излезе 327лв с отстъпката за която ти споменах . Мисля че отстъпката от 20% която ти правя никак не е малка.Имах толкова много седалки на цени 200-250лв. ....но зимата, е сега нямам на тези цени .Седалките от 500лв. които ти предлагах(сините) са пак сравнително евтини ако погледнеш ценовите листи .За каталожната цена на седалка модел ULTRA на SPARCO- 750ЛВ. а промоционалната цена на която съм е пуснал е 500лв. И много други примери мога да дам , но това е друга тема просто исках да дам яснота по темата която се отвори защото никой не искам да остава с грешни впечатления.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

тези седалки за всички хонди ли стават ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

тези седалки за всички хонди ли стават ?

<{POST_SNAPBACK}>

да

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG
Отговорено (Редактирано)

Чисто нова седалка SPARCO SPRINT (каталожна цена 408лв. )ще ти излезе 327лв с отстъпката за която ти споменах . Мисля че отстъпката от 20% която ти правя  никак не е малка.Имах толкова много седалки на цени 200-250лв. ....но зимата, е сега нямам на тези цени .Седалките от 500лв. които ти предлагах(сините) са пак сравнително евтини ако погледнеш ценовите листи .За каталожната цена на седалка модел ULTRA на SPARCO- 750ЛВ. а промоционалната цена на която съм е пуснал е 500лв. И много други примери мога да дам , но това е друга тема просто исках  да дам яснота по темата която се отвори защото  никой не искам да остава с грешни впечатления.

<{POST_SNAPBACK}>

нищо против цените но колкото пъти съм идвал не съм видял седалка под 500 лв. Ти си знаеш каталожните цени и сам си преценяваш как да ги продаваш , но мисля че в България знаеш как стоят нещата с парите и възможностите на хората да си закупят нови седалки,просто аз лично не мога да си позволя да дам такива пари за 1 седалка и мисля че не само аз ..... Пък за тея седалки от 200 250 лв мисля че не са били тая зима защото едно приятелче си купи такива седалки от теб но беше по-миналата зима когато имаше седалки по 200-250лв.Аз от миналото лято насам проверявам при теб периодично в месеца минавам поне веднъж и досега не съм срещнал седалка на 200-250 лв. ............... Номера съм си ти го оставил няколко пъти с уговорката ако излезнат седалки от 200 до 300 лв да ми звъннеш , но досега не си ми звъннал доколкото си спомням.Нямам нищо против теб , магазина си е твой ти сам си решаваш кое как и на какви цени да го продаваш!Просто мисля (лично мнение) че трябва да потърсиш по евтини варианти на седалки Спарко за такива сиромаси като мен!!! Редактирано от BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

а защо непременно трябва да е тип леген?според мен този тип седалки са редко грозни.около 280 лв. при Л.Дилов има перфектни спортни седалки за хонда .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Чисто нова седалка SPARCO SPRINT (каталожна цена 408лв. )ще ти излезе 327лв с отстъпката за която ти споменах . Мисля че отстъпката от 20% която ти правя  никак не е малка.Имах толкова много седалки на цени 200-250лв. ....но зимата, е сега нямам на тези цени .Седалките от 500лв. които ти предлагах(сините) са пак сравнително евтини ако погледнеш ценовите листи .За каталожната цена на седалка модел ULTRA на SPARCO- 750ЛВ. а промоционалната цена на която съм е пуснал е 500лв. И много други примери мога да дам , но това е друга тема просто исках  да дам яснота по темата която се отвори защото  никой не искам да остава с грешни впечатления.

<{POST_SNAPBACK}>

нищо против цените но колкото пъти съм идвал не съм видял седалка под 500 лв. Ти си знаеш каталожните цени и сам си преценяваш как да ги продаваш , но мисля че в България знаеш как стоят нещата с парите и възможностите на хората да си закупят нови седалки,просто аз лично не мога да си позволя да дам такива пари за 1 седалка и мисля че не само аз ..... Пък за тея седалки от 200 250 лв мисля че не са били тая зима защото едно приятелче си купи такива седалки от теб но беше по-миналата зима когато имаше седалки по 200-250лв.Аз от миналото лято насам проверявам при теб периодично в месеца минавам поне веднъж и досега не съм срещнал седалка на 200-250 лв. ............... Номера съм си ти го оставил няколко пъти с уговорката ако излезнат седалки от 200 до 300 лв да ми звъннеш , но досега не си ми звъннал доколкото си спомням.Нямам нищо против теб , магазина си е твой ти сам си решаваш кое как и на какви цени да го продаваш!Просто мисля (лично мнение) че трябва да потърсиш по евтини варианти на седалки Спарко за такива сиромаси като мен!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Тези дни ще получавам до колкото си спомням ще имам и седалки свободни т.е. такива които не са поръчани и ако има на тънки цени ще те имам в предвид но не ти обещавам че ще са на 200лв. като ги получа тогава ще видя кое колко е като цена .По миналата година наистина имаше много такива но свършиха какво да направя пределно ми е ясно как стои въпроса с парите .И правя всичко възможно да предлагам и по евтина и изгодна стока.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Тези дни ще получавам до колкото си спомням ще имам и седалки свободни т.е. такива които не са поръчани и ако има на тънки цени ще те имам в предвид но не ти обещавам че ще са на 200лв. като ги получа тогава ще видя кое колко е като цена .По миналата година наистина имаше много такива но свършиха какво да направя пределно ми е ясно как стои въпроса с парите .И правя всичко възможно да предлагам и по евтина и изгодна стока.Благодаря за информацията 6те 4акам да ми званне6 ако има не6то на по скромна цена.радвам се 4е прави6 вси4ко възможно да предлагаш по евтина и изгодна стока.мерси 4е мисли6 и за нас копува4ите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

веб страници имате ли? Къде могат да се видят седалките ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata
Отговорено (Редактирано)
Spаrco това е фирма импас 56 там съм виждал най-евтините седалки на Sparco 400 лв за спринт седалката и шейната е 100лв закръглено с по едно левче отгоре иначе съм гледал и в Max Drive,но при Поли цените са по-високи а какво представлява шейната?за регулиране на седалката ли служи?мерси предварително Редактирано от da6kata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Сайта ни ще е готов до месец .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Spаrco това е фирма импас 56 там съм виждал най-евтините седалки на Sparco 400 лв за спринт седалката и шейната е 100лв закръглено с по едно левче отгоре иначе съм гледал и в Max Drive,но при Поли цените са по-високи а какво представлява шейната?за регулиране на седалката ли служи?мерси предварително

<{POST_SNAPBACK}>

Служи да закрепиш седалката и да можеш да си я местиш напред назад,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

Spаrco това е фирма импас 56 там съм виждал най-евтините седалки на Sparco 400 лв за спринт седалката и шейната е 100лв закръглено с по едно левче отгоре иначе съм гледал и в Max Drive,но при Поли цените са по-високи а какво представлява шейната?за регулиране на седалката ли служи?мерси предварително

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

да де за регулиране а може ли седалката да се постави без шейна,не нали

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Здравейте маняци.Искам да ви попитам дали някои знае от каде и как мога да си купя спортни седалки на спарко,момо или някоя друга тунинг фирма,за6тото тук във варна в спарко магазина ми обявяват цени от 500лв.на горе на броика.Моля ако някои знае не6то за някакви седалки на по разумни цени,може и втора употреба да ми пи6е.Благодаря ви предварително.

<{POST_SNAPBACK}>

Седалката на моита старата ВТИ където е във варна е МОМО с хомологация,бях купил 2 броя от италия но другата я продадох,ако те интересува такава седалка може да ти донеса за около 350лв.Ако искаш свиркай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

да де за регулиране а може ли седалката да се постави без шейна,не нали

<{POST_SNAPBACK}>

Точно този тип седалки трябва да бъдат монтирани на шейна,ако разбира се не искаш да я хванеш директно за пода.А иначе може и да не се дават тези 100-150 лева за шейни,аз лично ги монтирам към оригиналната шейна,с малко дорабодки,разбира се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

а спортните колана как се прекрепят към седалките а и куките прават ли проблеми за тях някои ако знае да сподели и има още едно питане може ли някак си да се махнат оригиналните колани и да се заличат следите от тях става въпрос не само да се махне колана а да няма следи и да се вижда че е имало колан,искам да кажа да се маьнат думките от коланите от кадето са излизали тенкс предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

а спортните колана как се прекрепят към седалките а и куките прават ли проблеми за тях някои ако знае да сподели и има още едно питане може ли някак си да се махнат оригиналните колани и да се заличат следите от тях става въпрос не само да се махне колана а да няма следи и да се вижда че е имало колан,искам да кажа да се маьнат думките от коланите от кадето са излизали тенкс предварително

<{POST_SNAPBACK}>

Ако питаш за 3 точковите колани,задната им част се захваща към задния колан,а предните части към седалката.А относно куките,те не могат да правят проблеми защото,ако са истински си имат етикет на които пише,че са хомологирани и могат да бъдат използвани.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

<{POST_SNAPBACK}>

Ако питаш за 3 точковите колани,задната им част се захваща към задния колан,а предните части към седалката.А относно куките,те не могат да правят проблеми защото,ако са истински си имат етикет на които пише,че са хомологирани и могат да бъдат използвани.

<{POST_SNAPBACK}>

човече много мерси за инфото задължен съм ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

По отношение на монтажа на седалки!Нищо не става ей така - щрак и готово!Мойта седалко "SPARCO" я монтирах на шейната от оригиналната седалка на хондата.Е да - малко преработки,подложки - игра и точковият апарат,но сега мога да си я местя напред-назад... :worthy: За коланите - аз карам от години със спортни колани и досега никога не са ми правили проблем куките.Ако погледнеш реално на нещата,то те са къде-къдепо-сигурни :) А ако не ви се дават парички за оригинални,като заначало можете да си ушиете от други 2 стандартни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Благодаря на всички за информацията.Вече намерих седалки,благодаря още веднъж!!Темата може да се затвори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...