kalinski84 5 #1 Публикувано 26 Февруари, 2011 Здравейте колеги!Тъй като скоро ми предстой смяна на гарнитура на главата, и искам да я шлайфам незнам каде да отида.. Бихте ли ме посъветвали каде...евентуално и портване и полиране но за това си имам едно наум, мисля да отида при "фантазията" в орландовци.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 26 Февруари, 2011 Грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #3 Отговорено 26 Февруари, 2011 В този форум не пишат само Софиянци,има и колеги от провинцията.Не вситва е ясно но сега съм в софия и мисля тук да я правя и затова.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 26 Февруари, 2011 Сори по-бърз си от редакцията ми.Да фантазията ти е перфектен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #5 Отговорено 27 Февруари, 2011 Никой ли не си е карал главата някаде да му я шлайфат...........някаде из София .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове