VTI-S 1 #1 Публикувано 26 Февруари, 2011 Искам да си сменя дросела на моята B18 C4 мисля че е 60 мм от какво по голямо мога да сложа B18 C(6) B20 някой ако може да даде малък съвет на личен ще съм благодарен !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #2 Отговорено 26 Февруари, 2011 (Редактирано) И мен ме интересува този въпрс.Какъв дросел може да се сложи на ц4-ката?Сори че спамя в темата на колегата,но някой ако може да обясни за тези четерите малки пеперуди в смукателя на б18ц4 и ползата от премахването им. Редактирано 26 Февруари, 2011 от ocean Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #3 Отговорено 26 Февруари, 2011 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=38892 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #4 Отговорено 26 Февруари, 2011 OT ИТР е 62 мм ,но на стоков мотор и стандартната е достатъчна. ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VTI-S 1 #5 Отговорено 6 Март, 2011 OT ИТР е 62 мм ,но на стоков мотор и стандартната е достатъчна. ! мерси колега мн ако кажеш къде как се намира всичко ще е супер за да знаем после чипа дресола и сме ние с колегите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове