Jump to content
Guest leif

Ремонт на кормилна рейка .

Recommended Posts

Guest leif

Някой може ли да ми каже къде мога да намеря ремонтен комплект за кормилната рейка , на прилична цена , че от мойта тече масло ? ;) Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем . Колата е Хонда Сивик 5 ген. 92 г. Хечбек . Или евентуално кормилна рейка втора употреба . ;) Благодаря предварително за съдействието . :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Някой може ли да ми каже къде мога да намеря ремонтен комплект за кормилната рейка , на прилична цена , че от мойта тече масло ?  ;)  Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем . Колата е Хонда Сивик 5 ген. 92 г. Хечбек . Или евентуално кормилна рейка втора употреба .  ;)

Благодаря предварително за съдействието .  :)

<{POST_SNAPBACK}>

при гошо на трите вятара ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Ами колега ако си допълниш профила ще знаем къде да те пращаме!Ако си от София 0886743356 - Андровски, намира се, мисля беше зад 9-ти блок на ТУ-София. Въпросният човек рециклира рейки и по-точно рециклира твоята, а не като Жизет - носиш твоята, те ти дават... не се знае от кой. За въпросният андровски са ми казвали много хора, а и не взима много пари (Пасат 95' също хидравлична - 200 лв със сваляне и качване).Късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest leif

Ами колега ако си допълниш профила ще знаем къде да те пращаме!

Ако си от София 0886743356 - Андровски, намира се, мисля беше зад 9-ти блок на ТУ-София. Въпросният човек рециклира рейки и по-точно рециклира твоята, а не като Жизет - носиш твоята, те ти дават... не се знае от кой. За въпросният андровски са ми казвали много хора, а и не взима много пари (Пасат 95' също хидравлична - 200 лв със сваляне и качване).

Късмет!

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря за информацията ! Ще се възползвам . :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...