Jump to content
Guest zoro

тъп въпрос

Recommended Posts

Guest zoro

когато колата ми е на открито и я вали цяла нощ, на сутринта нема палене.Ако някой се досеща от какво може да е .... Помагайте .Колицата е civic 5г 1.5 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

когато колата ми е на открито и я вали цяла нощ, на сутринта нема палене.Ако някой се досеща от какво може да е .... Помагайте  .Колицата е civic 5г 1.5 :D

<{POST_SNAPBACK}>

От намокряне! ;)

Майтапа настрана - възможно е доста вода да влиза под предния капак и да мокри обилно някъде, където не трябва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MVM

Делкото 80 % !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

Доколкото съм чувал от елконаджии, японските коли не страдат от миене на двигател - това е типично за европейските коли. По всяка вероятност може да имаш някакво закъсяване и да ти е паднал акумулатора. Стартера добре ли върти?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shofior

Доколкото съм чувал от елконаджии, японските коли не страдат от миене на двигател - това е типично за европейските коли. По всяка вероятност може да имаш някакво закъсяване и да ти е паднал акумулатора. Стартера добре ли върти?

<{POST_SNAPBACK}>

ами много просто-като вали откачаш плюса на акумулатора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

Делкото 80 % !

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм за делкото - смени го с палеца, уплътнението също ако не е хубаво и това е - имах подобен пролем. Другото е да са кабелите на свещите, но би трябвало да хвърля яки искри че чак да не иска да запали... виж на тъмно при рязко подаване на газ дали светят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zoro
:lol::lol::huh: мерси на всички.оказа се спукана капачка на дистрибутора.в сервиза я напръскаха с полувелизатор с вода и колата изгасва от прехвърлянето на искрата. баси номера :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

мойта правеше сащия номер и се оказа от кабелите и делкото, ама по добре ги смени с нови защото пак може да береш ядове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

абе вие ме кефите супер го упътихте човека ,делкото та делкото .ама има разлика между дистрибуторна капачка и делко. и не само на външен вид ами и като цена . обикновнно първо може да му кажете палец или капачка после свещи ,кабели ,а вие делкото та делкото баси баровците.а според специалисти може и да си откачаш кабелите от акумолатора :blink: тва да не ти е някой Москвич бре? :) Нямо лошо че искате да помогнете ама давайте поне по стойностни мнения а не просто да отбивате номера :) а за момчето се радвам че е излезнало възможно най-ефтиното нещо като проблем. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zoro

MEРСИ НА ВСИЧКИ. ОТСТРАНИХ ПРОБЛЕМА(или поне така мисля ,а то тази нощ ще си проличи щот вали).СМЕНИХ ДИСТРИБУТОРНАТА КАПАЧКА,НО И КАБЕЛИТЕ ЗА ВС СЛУЧАЙ И НА "ТЕСТОВЕТЕ" С ПОНАМОКРЯНЕ НЯМАШЕ ПРОБЛЕМ. :) п.п. ДАЛИ ДА НЕ Я БОЯДИСАМ ЖЪЛТА ,КАТО ЖЪЛТАТА ПОДВОДНИЦА НА БИЙТЪЛС??? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

MEРСИ НА ВСИЧКИ. ОТСТРАНИХ ПРОБЛЕМА(или поне така мисля ,а то тази нощ ще си проличи щот вали).СМЕНИХ ДИСТРИБУТОРНАТА КАПАЧКА,НО И КАБЕЛИТЕ ЗА ВС СЛУЧАЙ И НА "ТЕСТОВЕТЕ" С ПОНАМОКРЯНЕ НЯМАШЕ ПРОБЛЕМ. :)  п.п. ДАЛИ ДА НЕ Я БОЯДИСАМ ЖЪЛТА ,КАТО ЖЪЛТАТА ПОДВОДНИЦА НА БИЙТЪЛС??? :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

браво, и не знам дали ще я боядисваш жълта, по добре недей ама вземи си попълни профила .моля:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

.........СМЕНИХ ДИСТРИБУТОРНАТА КАПАЧКА,НО И КАБЕЛИТЕ.................

<{POST_SNAPBACK}>

К'ва пара плати за екстрите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...