Jump to content
Guest ink

Малко помощ от софиянци?

Recommended Posts

Guest ink

Харесал съм си ето тази Хонда. Това е някаква автокъща в Обеля 2. Бих искал да мина през автосервиз за диагностика, преди да я купя, но понеже не съм от София, нямам представа къде да отида. Някой може ли да ме упъти?Добре дошли са и мнения за колата, сигурно тука има хора с такива Хонди.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos
Отговорено (Редактирано)

За автосервиз трудна работа.Колата е без номера и трябва на платформа да я караш до сервиза кадето ще я гледаш.Можеш при Омбре,може и в Бултрако но трябва да си запишеш час и на двете места предварително.Може в друг сервиз но на тия две места ще получиш най компететно мнение.Като цяло тоя двигател е най неудачния според мен за това купе.Слабичак му е.Понякога карам един Акорд с 2.0-136к.с. и се справя много по добре от 1.8-115к.с.Това е мое мнение де.Но в последствие ще съжаляваш че не си купил нещо с 2.0 двигател.Разхода е един и същ но 2.0 се справя много по добре с купето.Ако пък искаш поддържан Дизел и можеш да добавиш още 2500лв.върху тая сума ти давам моя Акорд- 97г.с регистрация,Каско направено преди 3 дни,алуминиеви джанти.Има снимки някаде в галерията ми.Ако държиш на бензин съвета ми е да търсиш 2.0куб.и да не е нов внос.намерих някаква снимкаhttp://forums.hondabg.com/index.php?act=mo...&cmd=si&img=728

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ink
Отговорено (Редактирано)

Съгласен съм, че с двулитров двигател е по-добре, но в момента не се предлага нищо подходящо, а съм без кола в момента и до седмица трябва да купя нещо. Мислех си за някой сервиз близо до автокъщата, докъдето да мога да стигна без номера, но после помислих пак и се отказах :-) Твърде вероятно е там да ми кажат, каквото им е продиктувал продавача да казват. Ще трябва да се оправям сам. Най вече се опасявам от проблеми по окачването и други такива, дето не можеш да ги хванеш без допълнително оборудване. Пък и нямам опит с Хонди, досега карах Тойота.Нямам абсолютно нищо против дизела и твоят Акорд изглежда добре на снимката, но цената е твърде висока за мен.А защо мислиш, че не е добре да е нов внос?

Редактирано от ink

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos
Отговорено (Редактирано)

Защо от тука кола ли?Сметни си първоначалните средства за регистрация,цялостно обслужване,каско и ако се окаже и някой кокъл да се наложи и в някакъв ремонт да се забъркаш и ще разбереш защо така мисля.А това че ти трябва спешно е несериозно,тая кола надали я купуваш само за да си свършиш работата с нея и да я продадеш.Ще я караш все пак известно време.Окачването няма какво да те притеснява защото по него има 4 шарнира и 2 кормилни накрайника и амортесьори,които се износват.Гледай купето,двигатела и климатика да са в кондиция,гуми дали има.Ходова част че ще сменяш рано или късно е ясно.А и цената е доста ниска така че предполага разни дефекти или повреди с които трябва да се примириш.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ink

Благодаря, Хронос, за съветите. Ще споделя другата седмица как е минала сделката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...