Jump to content
Guest chiki2

honda vti

Recommended Posts

Guest chiki2

здравеите колеги.аз сам от варна и искам да випитам никои вапроси основно ветиаиките в града.първо има ли поне една истинска такава 6ген.за6ото ако има ме интересува то4но такаваако се продава и на какви пари.мислиа си 4е пове4ето са 1.4 или 1.5 максимум апяк им слагат табелки ветек или тупе р.5ген.има само 2 броия една 4ервена и една синя,и един црх витек 150 кония но мене ме кефи пове4е 6ген.да ви питам и не6о друго казаха ми 4е имало една 6ген. 160коня ама не6о не вървяла както трябва била събери 4арк правена от 2 една за6ото ако варви както трябжа би трябвало да минава пове4ето коли с подобни дани.един приятел има мазда рх7 и каза 4е направо я къса.кои хонди които се двизат в варна са наи барзи освен втиаиките и ако има такива дали се продава някоя от тях.ако някои знае не6о нека помага

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

казаха ми 4е имало една 6ген. 160коня ама не6о не вървяла както трябва била събери 4арк правена от 2 една

...очаквам включване от шофъора на "black ghost".... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Кажи му Любо(RX7) че ако Драгича можеше да тръгва щяха да му се запотят лупитеИ не изсирай с такива изказвания за коли които не познаваш.На Драгича ВТИ-то е най-доброто в града а и не само --- трябва да си карал вти-та за да даваш оценки -- :D колата е зверски маняшка и мноооого направена ---

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

един приятел има мазда рх7 и каза 4е направо я къса.кои хонди които се двизат в варна са наи барзи освен втиаиките ...

<{POST_SNAPBACK}>

Зависи какъв rx7 кара, най-слабия варянт ако е 3ген. след 92г. е 1.3 на 240коня(битурбо ;) ). Сигурно къса всичко, ама вземи си един nsx(състезателна кола) и му кажи тогава да се дърпате или на една вти-ка слагаш едно турбо с още малко екстри и ще къса ама друг път! :D

Иначе като възможности в класа си от rx-7 са взели максимума! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
Отговорено (Редактирано)

RX7 1989 1.3 турбо 181 к.с.--- върви много ама не се осирайте трябва да се разделиш с много $ за vti -то щото нещата правени по нея са колкото прочетна книга

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

здравеите колеги.аз сам от варна и искам да випитам никои вапроси основно ветиаиките в града.първо има ли поне една истинска такава 6ген.за6ото ако има ме интересува то4но такаваако се продава и на какви пари.мислиа си 4е пове4ето са 1.4 или 1.5 максимум апяк им слагат табелки ветек или тупе р.5ген.има само 2 броия една 4ервена и една синя,и един црх витек 150 кония но мене ме кефи пове4е 6ген.да ви питам и не6о друго казаха ми 4е имало една 6ген. 160коня ама не6о не вървяла както трябва била събери 4арк правена от 2 една за6ото ако варви както трябжа би трябвало да минава пове4ето коли с подобни дани.един приятел има мазда рх7 и каза 4е направо я къса.кои хонди които се двизат в варна са наи барзи освен втиаиките и ако има такива дали се продава някоя от тях.ако някои знае не6о нека помага

<{POST_SNAPBACK}>

Обадиса да ти дам автограф

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chiki2

Кажи му Любо(RX7) че ако Драгича можеше да тръгва щяха да му се запотят лупите

И не изсирай с такива изказвания за коли които не познаваш.На Драгича ВТИ-то е най-доброто в града а и не само --- трябва да си карал вти-та за да даваш оценки --  :lol:

колата е зверски маняшка и мноооого направена ---

<{POST_SNAPBACK}>

аз като сам карал вти ти тогава не си виздал такава кола на живо,и то наистина истинска в 6атите имах такава 5ген.варви наистина много.ама тези събери 4арк правени в някои гараж и нато4ени така като гледам на снимката 400 долара наи много с ибеиски мендили,много та молиа не ми я хвали.ве4е друг е въпроса ако тоя пи4 драго се надъхва и симисли 4е колата му варви много.а и за какво да ти вземам автограф не разбрах. аиде дано сабере6 някои лев за гуми да ги слозе6 на колата та да трягва6 по добре за да не излага6 марката.абе тя твоита кола да не би и тя да е някои малък мотор,не се сардете ама е така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Тия щати развалиха народа.Поредния щатски възпитаник.Ми докарай си една истинска от там след като тука са само имитации на VTI.Говори си не ни пречиш,развеселяваш ни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

И не изсирай с такива изказвания за коли които не познаваш.На Драгича ВТИ-то е най-доброто в града а и не само --- трябва да си карал вти-та за да даваш оценки --  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

аз като сам карал вти ти тогава не си виздал такава кола на живо,и то наистина истинска в 6атите имах такава 5ген.варви наистина много.ама тези събери 4арк правени в някои гараж и нато4ени така като гледам на снимката 400 долара наи много с ибеиски мендили,много та молиа не ми я хвали.ве4е друг е въпроса ако тоя пи4 драго се надъхва и симисли 4е колата му варви много.а и за какво да ти вземам автограф не разбрах. аиде дано сабере6 някои лев за гуми да ги слозе6 на колата та да трягва6 по добре за да не излага6 марката.абе тя твоита кола да не би и тя да е някои малък мотор,не се сардете ама е така.

<{POST_SNAPBACK}>

Удобно ли ти е зад монитор4ето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki
:lol::lol::huh::lol: Бахти яката тема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

темата е най-добрата от добрите обичам я :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

<{POST_SNAPBACK}>

Пич заеби ги тия.....ела да видиш кво VTI ще ти дам....истинско,реал дъ бест ъф чойс :lol::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Упс, започна да става интересно, ама като за начало си попълни данните в профила та да видим в BG к'во караш (щот за щатите на всички ни е ясно-аз като бях на луната карах совалка :lol: ) та тогава разпъвай локуми :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен"

Алберт Айнщайн

:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

Що са Излагаш БЕ !!! Кво сравняваш Щатите с БГ :lol: Ти нормален ли си :lol: ти ако са качиш в тая кола може и да не потеглиш :lol: Не за друго ами саединитела е от Ебей МЕНТЯШКИ :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Пак го избихте на заяждане и сране......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo_car

...значи, първо аз съм момчето с въпросната RХ-7-ца......съвсем случайно разбрах от Драго за възникналият спор, или незнам как да го нарека. И така ДЪРЖА да подчертая дебело, че нямам ни най-малка представа кои е този мои "приятел" които ме "цитира" по този нагъл начин, но това което искам да кажа е, че аз никога, повтарям никога не съм се хвалил или изтъквал с колко съм бил въпросната VTI-ка, и колко примерно моята кола върви, или на Драго Хондата респективно не върви. Който ме познава поне малко, много добре знае, че никога няма да тръгна да правя такива смешни изказвания, особенно с този тон. Още повече, че тогава Драго имаше проблеми с колата си и сравнението не беше обективно. Малко или много обаче този човек е успял да "насади" някакви негативни мнения, които виждам и в мои познати, визирам group4dam примерно. Но донякъде е нормално, и аз така може би бих реагирал на негово място, ако предполагам че "другата" страна е наясно със спора, обаче в случая НЕ е така. А предполагам и, че за 99% от членовете на форума е повече от ясно какво представлява колата на Драго, с колко желание я е правил и колко сериозна в деиствителност е тя. Така че за тези си усилия той заслужава само уважение и нищо друго. Съвсем друга е тамата колко или как върви. И да не върви достатъчно добре, е нормално, винаги има някакви проблеми, било то дребни или сериозни. И моята кола си ги има, нормално е. Важното е желанието на човека в случая Драго да си направи колата, а в неговият случай става дума за много сполучливо "присаждане" и както вече казах такива хора трябва само да се уважават за желанието с което правят нещата. И най-малкото да се обръща внимание на хора, които коментират неща които ЯВНО НЕ са им ясни. Много добре знам за какво става въпрос, понеже и аз преди десетина дни имах чувах такива коментари.....колата ми стоя една седмица в гаража и започнаха да се носят какви ли не слухове...., че ми се е счупил мотора, че съм се блъснал и прочие, така, че не виждам защо трябва да се обръща внимание на такива ЯВНО дразнещи и неверни коментари.А може би както каза Драго някои би исдкал да ни скара.....ако е така....е няма да стане.....! :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
:huh: Споко Любо -- знаем ;) ела на бар-барбекуето да се видим тия дни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

А Любо... дубря до6ъл батка.Ебаси къв 1-ви пост обади :huh: Споко бе,оня младеж който и да е той ми е през оная работа ко казал.Аз не се срамувам или притеснил 4е си ме бил и то 2 пъти,няма зна4ение 4е колата ми е била болна ;) Заповядай на бара Дамян да по4ерпи!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

сори за офф-а ама аз ли се заблуждавам или за япония VTI-а беше повече от 160 коня??? :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

сори за офф-а ама аз ли се заблуждавам или за япония VTI-а беше повече от 160 коня??? :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

заблуждаваш се

за Япония VTi модификацията е с 1.5 SOHC VTEC 130 коня

http://www.honda.co.jp/factbook/auto/CIVIC...4/cv95-038.html

и какво излиза - Емо си направил VTi-ка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

сори за офф-а ама аз ли се заблуждавам или за япония VTI-а беше повече от 160 коня??? :)

<{POST_SNAPBACK}>

заблуждаваш се

<{POST_SNAPBACK}>

знам го този мотор само че 130 коня ги вади при третата фаза на VTEC - a,иначе си се води 90!!! аз говоря че имаше един мотор 1.6 ама маи беше като на комбито(англичанката)....169 коня само че на 5 та генерация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

сори за офф-а ама аз ли се заблуждавам или за япония VTI-а беше повече от 160 коня??? :)

<{POST_SNAPBACK}>

заблуждаваш се

<{POST_SNAPBACK}>

не е само ЕМО и аз ,и аз :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

То вече вместо 4g team требе да се пишете vti team :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

То вече вместо 4g team требе да се пишете vti team ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ей , а къде забравихте 5g Team ;) ще се сърдим с Демон-а и другите колеги !!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

<{POST_SNAPBACK}>

Колеги този chiki2 може да има предвид синьото ВТИ което аз съм си го правил с много любов и желание,и освен по номера на шасито и салона на колата този Чики-джиев не може да хване разлика между колата която е виждал(не знам си къде) и тази синята Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

сори за офф-а ама аз ли се заблуждавам или за япония VTI-а беше повече от 160 коня??? :D

<{POST_SNAPBACK}>

заблуждаваш се

<{POST_SNAPBACK}>

не е само ЕМО и аз ,и аз ;)

<{POST_SNAPBACK}>

къде се буташ барабар петко с мъжете, ти си 1.6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo_car

<{POST_SNAPBACK}>

Колеги този chiki2 може да има предвид синьото ВТИ което аз съм си го правил с много любов и желание,и освен по номера на шасито и салона на колата този Чики-джиев не може да хване разлика между колата която е виждал(не знам си къде) и тази синята Хонда.

<{POST_SNAPBACK}>

предполагам за коя кола става въпрос, но този Чики2 говореше доколкото си спомням за 6-та генерация, а тази синята ( твоята) е 5-та......ако е същата доското беше в едно момче от Провадия и сега я продаде на един от Варна. Колата наистина си заслужава....аз дори исках да я взимам от това момче провадиеца, но не се разбрахме за "финансовият" въпрос :D !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...