Jump to content
Guest Civic*6

Търся си Civic!

Recommended Posts

Guest Civic*6

Здравейте! Засега съм член на форума само на теория, но съвсем скоро се надявам да стана и на практика. В тая връзка си търся Civic 90 коня след 97 г. и засега съм намерил това:http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&l...5288&f1=details Какво ще кажете, не е ли малко евтина-няма климатик и ABS, но все пак? От Германия е уж, на инвалид-голям риск е май? Има още няколко във Враца, изглежда ги вкарват отнякъде по-тънко-някой знае ли повече за врачанския канал? Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Ето една от Варна, някой знае ли я? Не е на инвалид, но е от 2-ри собственик и е 75 коня, след махането на някакъв ограничител станала 90-възможно ли е това? http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu...1979&f1=details

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

тази втората съм я виждал в мобилето още лятото когато аз преглеждах обстойно, може би втория собственик е тръгнал да я продава, не знам ... поне повечето снимки са същите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Бате тая червената ходих вчера до Враца и я гледах.Колата е вкарана от Австрия с удар отпред в дясно и до сега е сменила 2 собственика.Пребоядисвана е 2 пъти като сега е червена и бих казал много добре.Иначе като цяло не е никак лоша,има нещо потропва отпред и май аксиалния лагер е за смяна.Това е от мен,най-дорбе е да си я видиш ти и да прецениш.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Намерих си най-после. Взех тази от втория линк, не е на инвалид, а в бг е карана 2 години. Засега съм много доволен(да не ме чуе дявола). :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
:) това е първата тема която заключвам с КЕФда ти е честита!тържествено ти отнемам правото да си търсиш хода в тази тема ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...