Jump to content
Guest kotev

Запалване на кола

Recommended Posts

Guest kotev

Проблемът е следния.Имам сивик купе 96,която е с чип на ключа на запалването. Имам дубликат но той е без чип.Въпроса ми е дали мога да я запаля по някакъв начин с дубликата?От София съм, но за нещастие в момента съм на 100-тина км, и искам да се прибера на ход ако е възможно.И... някой знае ли дали може дами се извади ключ с чип без наличиена такъв.Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Без ключ със чип няма да стане на ход да придвижиш колата.Ако имаш червения ключ,той е обучаващ/сервизен/ с него се вадят дубликати.Но с самия червен ключ не можеш да палиш колата а само се прави дубликат на ключа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:whistle: Фене в 4ужбина ще ти направят такав клю4 в Русе се продава една такава преебаха и 4ипа и сега авто джамбазите за да не се набутват да правят нов 4ип в 4ужбина бракнаха в еку-то за да го анолират / баси идиотите/ няма подкарване с дубликат без 4ип :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Аз имах само един ключ (нормалния) и от него успяха да извадят дубликат с чип. Обаче без ключ не знам дали ще стане.Иначе за другия (твоя) вариант ми казаха че се оправя доста тежко - сменя се нещо по компютъра и вземаш нов ключ, а цената не е за казване - поне на мен ми казаха 1000 Евро и нагоре и новите неща трябвало да ги пратят от магазина от който е купена колата.Не съм сигурен за всичко това, аз поне си мисля че и в представителството тук трябва да може да те оправят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest relentless

Предполагам, че може да се направи ключа, но само ако се знае кода на чипа.Питай в КАНАС на "Патриарх Евтимий" 19 в София, тел. 088 73 57 499 ; 988 39 86. Там ми направиха дубликат от работещ ключ срещу 70лв - прочетоха кода на транспондера и програмираха нов чип, който набутаха в един ключ. Кода ми го записаха и на лист....да си го имам за всеки случай....В твоя случай обаче няма от какво да прочетат кода. Дали в представителството на Хонда срещу VIN не могат да ти го кажат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kotev

Мерси за отзивчивостта и инфото на всички!За мое щастие намерих ключът!Беше 'пренощувал' на една полянка :D Лек ден

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

браво, спести си доста главоблъсканици :Dи все пак колкото може по-скоро си извади дубликат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...