Guest greenwather #1 Публикувано 5 Май, 2006 а и ме карат да духам аз им викам каде е гаджето те ми викат кво гадже бе на апарата . и после ми бяха сърдити за дето не съм бил пил нищо а другите се маскирали на околовръстното след ОМВ с изгасени светлини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #2 Отговорено 5 Май, 2006 а и ме карат да духам аз им викам каде е гаджето те ми викат кво гадже бе на апарата . и после ми бяха сърдити за дето не съм бил пил нищо а другите се маскирали на околовръстното след ОМВ с изгасени светлини <{POST_SNAPBACK}> бе аз неможах да си зглобя колата и от ресторанта се прибирам само на ръчна и хоп в дружба минавам на червено и цак куките и то кво стана карат ме да духам за червеното нищо а в краина сметка ми писаха акт, че не ми е осветен задния номе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #3 Отговорено 5 Май, 2006 а и ме карат да духам аз им викам каде е гаджето те ми викат кво гадже бе на апарата . и после ми бяха сърдити за дето не съм бил пил нищо а другите се маскирали на околовръстното след ОМВ с изгасени светлини <{POST_SNAPBACK}> бе аз неможах да си зглобя колата и от ресторанта се прибирам само на ръчна и хоп в дружба минавам на червено и цак куките и то кво стана карат ме да духам за червеното нищо а в краина сметка ми писаха акт, че не ми е осветен задния номе <{POST_SNAPBACK}> абе всички са луди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #4 Отговорено 10 Май, 2006 ........ а в краина сметка ми писаха акт, че не ми е осветен задния номе <{POST_SNAPBACK}> Чудно като има автомобили, които са произведени изобщо без осветление на задния номер.......трябва да ги спрът от движение ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #5 Отговорено 10 Май, 2006 ........ а в краина сметка ми писаха акт, че не ми е осветен задния номе <{POST_SNAPBACK}> Чудно като има автомобили, които са произведени изобщо без осветление на задния номер.......трябва да ги спрът от движение ли? <{POST_SNAPBACK}> и на мен ми беше чудно даже им казах ,че ще си сменя крушката веднага.а куката ми каза ,че не го интересува кога ще я сменя тои щял така и така да си ми пише акт аз си мисля ,че при отстраняване на проблема при спиране, неби триабвало да ми пишат акт аз му казах : стига бе . имам само една точка в талона а тои ми вика; споко , няма с този акт да ти земат точки а и нас питашли ни какви дали ни е лесно с тези нови изисквания.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #6 Отговорено 10 Май, 2006 Като ви гледам и аз се сетих за една случка. Карам за Банско и на Долна Диканя ме спират за халогени, аз му обяснявам че съм ги забравил заради дупките в София, той ми обяснява, че по цяла нощ е на работа и му блестели, а колите с кривите фарове дето те кьоравеят не ги спирате му казвам аз. И той айде фиш ще ти пишеме, за 5 лв., аз после на другото ченге пак се правя на утрепан, е не може ли тези 5 лв. вместо да търся къде да ги плащам да ги дам на вас, а той не. Ми няма да ги вземе, като не знаят как да си ги разделят по равно! Хахахаха..... Има някои полицаи които развалят името на цялата система. Ама какво да ги правиш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #7 Отговорено 10 Май, 2006 А някой дори и ресто връщат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 964Pinocchio #8 Отговорено 12 Май, 2006 Ами оня ден го спряха OXYGEN-a и той ги подкупи със 6 лв. Явно са ги взели щот лесно се дели на 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #9 Отговорено 12 Май, 2006 Как ще се дели лесно бе, те бяха 3 по 2лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FrAnTiC #10 Отговорено 12 Май, 2006 Как ще се дели лесно бе, те бяха 3 по 2лв <{POST_SNAPBACK}> :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #11 Отговорено 12 Май, 2006 ........ а в краина сметка ми писаха акт, че не ми е осветен задния номе <{POST_SNAPBACK}> Чудно като има автомобили, които са произведени изобщо без осветление на задния номер.......трябва да ги спрът от движение ли? <{POST_SNAPBACK}> и на мен ми беше чудно даже им казах ,че ще си сменя крушката веднага.а куката ми каза ,че не го интересува кога ще я сменя тои щял така и така да си ми пише акт аз си мисля ,че при отстраняване на проблема при спиране, неби триабвало да ми пишат акт аз му казах : стига бе . имам само една точка в талона а тои ми вика; споко , няма с този акт да ти земат точки а и нас питашли ни какви дали ни е лесно с тези нови изисквания.... <{POST_SNAPBACK}> И аз мисля, че не трябва да ти пишат щом имаш резервна крушка. Така знам аз! Нормално е да ти изгори все пак Ако ти се занимава да оспорваш може би ще спечелиш. Аз сега чакам дата да си оспорвам един акт за влизане в забранена улица като знака беше почти на излизане от уличката и аз би трябвало да карам на задна около 100м за да се върна Нормално ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #12 Отговорено 12 Май, 2006 ..................Ако ти се занимава да оспорваш може би ще спечелиш. Аз сега чакам дата да си оспорвам един акт за влизане в забранена улица като знака беше почти на излизане от уличката и аз би трябвало да карам на задна около 100м за да се върна Нормално ли е? <{POST_SNAPBACK}> Почти винаги се стига до ДЕЛО но чак след 2-4 месеца, един колега така беше печелил защото полицая беше позабравил някои подробности и той си беше поизмислил някои "допълнения", с една дума ако сте нагли и креативни ще спечелите дори и да сте виновни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове