Jump to content
Guest krasimir_01

патрон за врати и багажник

Recommended Posts

Guest krasimir_01

Колеги някой ще ме осветли ли дали може да се сменят само патрона на вратите, багажника и стартера без да се сменява цялата дръжка. И каква цената на това удоволствие. Колата е Honda civic 2 врати хечбек 95г :( синя. Същата от аватара ми. Че ми е разбит единия патрон на дръжката отдясно клата има един ключ и той не отваря от двете страни а само от еднаата стартера и него го мъча с тоя ключ и понякога не се връща докрай ключа . благодаря предварително за съдействието :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest peterk

Колега по добре отиди на авто ключар да ти пренареди патроните. Аз като взех мойта оригиналният ключ ставаше само за стартера и отваряше само вратата на пасажера. За 2 часа един ключар оправи ключалките мисля, че по 8 на ключалка ми взе...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Колега по добре отиди на авто ключар да ти пренареди патроните. Аз като взех мойта оригиналният ключ ставаше само за стартера и отваряше само вратата на пасажера. За 2 часа един ключар оправи ключалките мисля, че по 8 на ключалка ми взе...

<{POST_SNAPBACK}>

:P не е проблема в ключалките а в ключа не е оригинален а е правен и не е направен като хората а и не се знае дали няма дубликат не съм параноик ама вързан поп мирно село + аларма и автокаско няма да ме е шубе да я оставям тука там че сега само пред погледа гледам да ми е :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shofior

<{POST_SNAPBACK}>

:P не е проблема в ключалките а в ключа не е оригинален а е правен и не е направен като хората а и не се знае дали няма дубликат не съм параноик ама вързан поп мирно село + аларма и автокаско няма да ме е шубе да я оставям тука там че сега само пред погледа гледам да ми е :D

<{POST_SNAPBACK}>

кажи на ключаря какво искаш и той ще го направи.

така е най-добре и евтино.

и си сложи едно копче в колата,иначе и вътре да спиш ,ако решат пак няма спасение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

shofior благодаря за съвета това е добра идея :D и ще го направя макар че съм правил на мои приятели бях забравил за това :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...