Jump to content
Guest alberrto

Отговор на някои вапроси

Recommended Posts

Guest alberrto

ТАКА, на Калояново пистата няма нищо общо с тази на Божура.Моето време там е с 50 м. спирачки преди финала;самнявах се дали ще мога да спра преди завоя! За разбирачите тоя JAZZ е преработен от мен и няма нищо общо сас сериините, така че даже и този мотор нещо ми малее.Евала на 1 net ,това значи хондаджия. Ако имате самнения или нещо друго напротив на 6 ти сам на пистата!!!!!!! P.S. Нямам здрави сликове,някои може ли да помогне? 0899 178257 :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

В обратен ред...на 6-ти по мои спомени е състезанието... няма да можем да се пуснемСтига сте се чепкали де.... който незнае че Джазката е със сменен мотор си е негов проблем. Не разбирам защо го приемаш толкова навътре. Ако си забелязал, хората навъртащи се около колата ти много и се радваха. Имам чувството че застана в отбранителна позиция и сега ти нападаш. Знаем че джазката е бърза, просто още много малко хора от нас са падали от нея :( Поздравления за неимоверните усилия които си хвърлил по колата!!!Нека бъде мирп.с. айде в неделя да се видим на Божура... след състезанието хем ще има добро количество гума на старта :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

ТАКА, на Калояново пистата няма нищо общо с тази на Божура.Моето време там е с 50 м. спирачки преди финала;самнявах се дали ще мога да спра преди завоя!  За разбирачите тоя JAZZ е преработен от мен и няма нищо общо сас сериините, така че даже и този мотор нещо ми малее.Евала на 1 net ,това значи хондаджия.      Ако имате самнения или нещо друго напротив на 6 ти сам на пистата!!!!!!!  P.S. Нямам здрави сликове,някои може ли да помогне?  0899 178257 :(

<{POST_SNAPBACK}>

Колега , ако си се засегнал от някоя от думите ми , недей :D Не съм искал да те обиждам , да ти се пресмивам и т.н. Евала за ентусиазма ти !!! сам знаеш , че си един от малкото , които са тръгнали да правят нещо от сорта с колата си !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...