Guest ma4o #1 Публикувано 4 Май, 2006 http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=35025на живо ми хареса повечко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #2 Отговорено 5 Май, 2006 Абе май не е на никой от клуба ама що не вземеш да го направиш съклубар??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #3 Отговорено 5 Май, 2006 Да и аз го видях - гонеше яко по цариградско една сутрин в посока Пловдив обаче - двама господа на средна възраст доволно се возеха вътре Кво му плащаш някви си 50 бинки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #4 Отговорено 5 Май, 2006 в пазарджик си имаме и ние едно новичко такова...даже го преследвах днес и след 15 минути гонене той спря а аз още не бях му се накефил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #5 Отговорено 7 Май, 2006 (Редактирано) Не знам, обаче станаха 3-4 бройки, за които знам.. ето снимки на останалите две, на които аз станах свидетел и фотограф: Ето тази я видях до даскало в Лозенец: А тази красавица беше спряна довoлно на Ботев: На тази без да искам съм сменил режима на черно-бяло, но иначе цветът беше сив,такаче няма разлика И така, сега остава да имаме и съклубър с такава красавица. Редактирано 7 Май, 2006 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 7 Май, 2006 тази аз кадето я снимах беше пред Н.Б.У. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #7 Отговорено 8 Май, 2006 Преди няколко дни мернах една в движение в Зарата,беше с пловдивска регистрация,номера беше нещо от сорта на 7176..?Кукла... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #8 Отговорено 10 Май, 2006 И аз мернах още една в Младост 1А до кортовете - беше сребърна 4 врата - някъв 'бизнесмен' я търкаляше ама...как да ви кажа - друго си е hatch-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #9 Отговорено 10 Май, 2006 Аз видях една черна на бул.България и какво да ви кажа друго си е СЕДАНА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #10 Отговорено 10 Май, 2006 Аз преди два дена видях такъв във Ямбол сив с варненска регистрация.С бенджи го снимахме ама само на телефоните в заварено положение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове