Jump to content
Guest ma4o

сваляне ня спирачен диск

Recommended Posts

Guest ma4o

ето малко снимки ;)http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=35023към три часа :D един счупен чук ;) един крив ключ :( и една пре....на бургия :D и много мъка ;) утре ще свалям другия ;) дано имам сила и нерви за него ;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ето малко снимки ;)http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=35023

към три часа ;) един счупен чук ;) един крив ключ ;) и една пре....на бургия :D и много мъка ;) утре ще свалям другия ;) дано имам сила и нерви за него ;)  ;)  :(  :D

<{POST_SNAPBACK}>

е*аси;) как успя да ги докараш до тва състояние? ;) та те са биле за смяна преди 50 х.км. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Тая "къдравина" по периферията няква екстра за по-добро охлаждане ли е :D:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon
:D такова нещо не бях виждал. Мачо, ти си камикадзе бате :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

днес продължи мъката ;) и другия диск го свалих със същата мъка . пре....аххх две боргиики :) .........накрая се оказа ,че трябват по голями апарати за тези дискове. та взех по голями ;) и почвам да обезвъздушавам , и вече мислеики ,че всичко е готово . паля и педала на спирачката потъва ;) след няколко часа игра пред ресторанта :P и няколко кунсолтоции по тел. и на живо ;) решаваме ,че е от помпата ;) сваляме разглобяваме и пак обратно :) но няма ефект ;) и оттам решавам да ходя до Дарко(а тои беше при мен) и ме откарва до тях ;) взимам помпата и си мисля да се върна до ресторанта с червената ми хонда ;) но немога да намеря бащами да ми отвори в нас ;) понеже в бързината не съм си взел кючовете от нас :P и така чакам час :P и накрая се свързах с него :P и по тъмно обратно до ресторанта ;) сложих новата помпа ;) брат ми доиде по късно и към11ч се мъчихме да я обезвъздушим ;) но пак без ефект ;) и реших да си я прибера до Дружба на ръчна :P е повече от 90 не вдигах ;) и вече почти щастлив и доволен влизам в Дружба ;) но на един десен завои минавам на червено ;) и хоп куки ;) но се оказа ,че не ме спират заради светофара ;) караха ме да духам :D и накрая ми написаха акт :P за това ,че не ми бил осветен номера :D та утре продалжавам да се мъча с спирачките някои ако има представа какво трябва да направя за да се появят ? ще съм му много благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

днес продължи мъката ;) и другия диск го свалих със същата мъка . пре....аххх две боргиики :P .........

накрая се оказа ,че трябват по голями апарати за тези дискове.

та взех по голями ;) и почвам да обезвъздушавам , и вече мислеики ,че всичко е готово . паля

и педала на спирачката потъва ;) след няколко часа игра пред ресторанта ;) и няколко кунсолтоции по тел. и на живо ;) решаваме ,че е от помпата ;) сваляме разглобяваме и пак обратно :) но няма ефект ;) и оттам решавам да ходя до Дарко(а тои беше при мен) и ме откарва до тях ;) взимам помпата и си мисля да се върна до ресторанта с червената ми хонда :) но немога да намеря бащами да ми отвори в нас ;) понеже в бързината не съм си взел кючовете от нас :P и така чакам час :P и накрая се свързах с него ;) и по тъмно обратно до ресторанта ;) сложих новата помпа ;) брат ми доиде  по късно и към11ч се мъчихме да я обезвъздушим ;) но пак без ефект :D и реших да си я прибера до Дружба на ръчна :P е повече от 90 не вдигах ;) и вече почти щастлив и доволен влизам в Дружба ;) но на един десен завои минавам на червено ;) и хоп куки ;) но се оказа ,че не ме спират заради светофара :D караха ме да духам ;) и накрая ми написаха акт  ;) за това ,че не ми бил осветен номера :P

та утре продалжавам да се мъча с спирачките

някои ако има представа какво трябва да направя за да се появят ?

ще съм му много благодарен.

<{POST_SNAPBACK}>

Не претендирам ,че разбирам , но ако имаше въздух в системата , не следва ли да нямаш и ръчна или да си я имаш , но да вдигнеш лоста до тавана :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Не претендирам ,че разбирам , но ако имаше въздух в системата , не следва ли да нямаш и ръчна или да си я имаш , но да вдигнеш лоста до тавана  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Не мисля! Би трябвало да си работи нормално без никакви други спирачки!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

На ръчната и казват Emergency Brake (аварийна спирачка) и при сериините автомобили е механична (с жило), докато във WRC се ползват хидравлични, като не съм сигурен дали и там няма отделна хидравлична система.А за спирачките, да не би при мъченето погрешка да сте развили някой маркуч или наранили, или апаратите да стискат, пък да не е достатъчно :D Късмет! И да кажеш после какво се е оказало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
Отговорено (Редактирано)

Каза , че си сложил по-големи спирачни апарати , мислиш ли , че помпата ти е достатъчно силна за да създаде достатъчното налягане , че да спират , а и като напомпаш спирачката пак ли не спира?

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Каза , че си сложил по-големи спирачни апарати , мислиш ли , че помпата ти е достатъчно силна за да създаде достатъчното налягане , че да спират , а и като напомпаш спирачката пак ли не спира?

<{POST_SNAPBACK}>

и аз мисля като Тино ,ама си е...си каръка :D освен това както каза Демона си и камикадзе ама като знам с какви свещи караше и на колко време си сменяш маслото ,вече нищо не ме учудва .и всичко това показва колко здрави коли караме. тебе трябва да те вземат в япония за изпитател :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

<{POST_SNAPBACK}>

вече е с помпата от тези спирачни апарати и дискове :P но при запалена кола педала направо омеква ;) спирачните дискове , апарати и помпа са от малкия ви-тек ;)

а относно ръчната :) тя си работи на механичен принцип :D

сега отивам да продължавам с мъките ;) ще ви пиша по късно какво е станало :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

спасението ти е на самотек или иди в сервис който има система за смяна на спирачна тачност под налягане. аз кат слагах на мойта дискове от зад го ядох същия, докато не отидох в сервиза и не напълниха цялата система под налягане - и аз си мислих, че се е пр*бала помпата но уви,не :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Това е много добър вариант, но все пак ако смяташ да го правиш в домашни условия се прави по мотрджийския метод - системата се пълни от долу на горе, един майстор ми го прави на Ауди-то преди бая време - на помпата на съединителя, не щеше и не щеше да проработи, напълни я така и си заработи като нова! :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:whistle: Фене педала как потав при запален двигател или когато е огасен? провери си и серво системата на спира4ките и има зна4ение като ги обезваздушаваш дали супортите са захванати по сащия на4ин като старите дали се обезваздушават както трябва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

вчера циал ден мъка и нищо :bg: на запалена ,на изгасена, на самотек и какви ли не още варианти и нищо :) спещиални благодарности на Renzo_80 които си загуби цялия ден да ми помагамаи ще ходя на сервиз :D но незнам при кои :whistle: каде са добри в тази деиност???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

вчера я заведох на маистор ;) и уж я беше направил :) НО :lol: се оказа ,че си е играл с сервото и педала :huh: и днес както си карам покраи Н.Д.К :o колата почва да спира :( блукираха и спирачките.понеже бях взел и сервото кам този "нов" комплект.та го смених на бул. България. и педала отново потъна :( та днес пак си фърках на ръчна из София :) та ако ме видите да се носа към вас БЯГАИТЕ :lol::lol: утре пак на маистор :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

И дано наистина я оправят че е много неприятно това нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Eх Ма4о, ти се измъчи максимално с тези спирачки. Като беше при майстора поне видя ли точно какъв е бил проблема за да го няма педала. :lol: А то и с тия майстори супер разбирачи и с тях да занимаваш май не си е работа! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kid Android

Нещо не мога да разбера: защо не отиде веднага при Омбре? Нямаше да загубиш 2 дена, 3 бургии, 1 чук и едно кълбо нерви, да не говорим за кинтите екстра... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Нещо не мога да разбера: защо не отиде веднага при Омбре? Нямаше да загубиш 2 дена, 3 бургии, 1 чук и едно кълбо нерви, да не говорим за кинтите екстра...  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Омбрето е много зает ;) много ви се чупят колите ;);):)

утре съм при маистор разбирач ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Какво стана оправи ли проблема? Какво се оказа?Иначе за спирачки и амортисьори до сега винаги съм ходил на майстор ... до Славия .... както е автогарата, от другата страна на булеварда с/у спирката на трамвая посока княжево. Много съм доволен и човека който ти трябва е Жоро. Другите са абсолютни мърлячи :plane: Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Какво стана оправи ли проблема? Какво се оказа?

Иначе за спирачки и амортисьори до сега винаги съм ходил на майстор ... до Славия .... както е автогарата, от другата страна на булеварда с/у спирката на трамвая посока княжево. Много съм доволен и човека който ти трябва е Жоро. Другите са абсолютни мърлячи :plane: Успех

<{POST_SNAPBACK}>

е аз от една седмица съм ги оправил ;) мерси все пак.ще го имам в предвид :wub:

изръсиха ме 80 кинта за да ги направят :P и неми казаха точно как :P с обяснението ,че ако казвал на хората какво им правел нямало да има закъсали клиенти като мен :D:alien:

но мога да ви кажа ,че невиждам разлика междо тези и старите ми спирачки :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Е тва е много тъпо обяснение за мен :blink: Може да си даваш парите ама никой не ти казва за какво така ли?Ам поне да земе да замаже с нещо положението. Как така ще дадеш пари и няма да знаеш за какво си ги дал. А и наистина не те ли е поодрал малко. Не съм майстор не знам цените. Те и те хората си имат цена за труда както всеки човек, но ... :( Абе щом не е направил както в един стар виц "Абе спирачките не можах да оправя, но за сметка на това ти усилих клаксона:(:o " ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Е тва е много тъпо обяснение за мен  :huh:

Може да си даваш парите ама никой не ти казва за какво така ли?

Ам поне да земе да замаже с нещо положението. Как така ще дадеш пари и няма да знаеш за какво си ги дал. А и наистина не те ли е поодрал малко. Не съм майстор не знам цените. Те и те хората си имат цена за труда както всеки човек, но ... :lol:

Абе щом не е направил както в един стар виц "Абе спирачките не можах да оправя, но за сметка на това ти усилих клаксона:lol:;) " ;)

<{POST_SNAPBACK}>

и намен ми се стори ,че ме поодра ;) но кво да се прави :lol: поне ги направи :P пък аз ще си преценя дали да ходя повече там :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

да ти кажа за разликата преди и след смяната, че не си я усетил според мен е нормално, защото това не е на Жужа педала, като смениш накладки и да отиде на задната седалка, на баща ми примерно колата до последно спираше нормално с разликата, че при висока скорост на магистралата и авариино спиране, предполагам от загряването, се получаваха вибрации във волана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

се получаваха вибрации във волана.

<{POST_SNAPBACK}>

И от криви дискове също или пък стари :santa:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

<{POST_SNAPBACK}>

И от криви дискове също или пък стари ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Е да, ама като смених предните накладки вече го нямаше това нещо. :santa:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

<{POST_SNAPBACK}>

И от криви дискове също или пък стари ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Е да, ама като смених предните накладки вече го нямаше това нещо. :santa:

<{POST_SNAPBACK}>

докато се поистъркат ;) после можеби ще стане същото ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

докато се поистъркат ;) после можеби ще стане същото :santa:

<{POST_SNAPBACK}>

Ми........... вече 20-тина може би 30 хиляди километра няма нищо. Ама и аз не се изразих правилно, вибрациите бяха съвсем леки, повече беше едно бучене. Извинявайте ако съм ви подвел!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...