Jump to content
Guest greenwather

изходящи колектори

Recommended Posts

Guest 1net

Емо,ако можех да си взема колектор с 80см дължина щях да го направя.Простата причина е,че за такъв истински цените са зверски.Толкова са ми възможностите,сори

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно те разбирам. Горния ми пост беше с цел да обясня малко за какво иде реч. Нормално е да взимаме части, които можем да си позволим, макар и да не са ТОЧНО това което искаме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

до колкото си спомням Тино отвя Демона (че и всички нас) БЕЗАПЕЛАЦИОННО на пистата, а не вярвам да е дал повече пари от посочените, но ако има желание ще каже :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Не се връзвам на подобни неща по принцип, но отвя е силна дума, по-скоро пича си ме би. Не беше толкова голяма разликата, за да е отвя, имаше и клипче с линк някъдет тук по форума може да се погледне от който го интересува точно за разликата. Истината е, че и аз се пуснах без грам подготовка на това състезание, бях отишъл по принцип само да гледам и ако се бях готвил можех да намаля тази разлика! Но от подобен разговор няма смисъл, както съм се явил така съм се представил :lol: Тук сме се събрали за едно всички, ще се радвам да се появат още колеги с D15-ки дето да ме бият. Освен това аз не си правя автомобила да съм пръв, а да му се радвам, другата съществена разлика е в килограмите. Поне за момента няма D15-ка с повече мощност на колелата или поне не се е измерила и не го е показала.

Нищо лично, просто понякога се прекалява с думите и преразказите на случките. Със сигурност автомобилите с мотор като моя дето са тук и ще ме бият отново на 400 метра са на Тино и Емо за сега. Дерзайте колеги, добавете и вашите, аз ще се искефя, но не се дразня понякога като се прекалява с думите....

<{POST_SNAPBACK}>

писал съм, че отвя не само тебе, а и всички нас, ама щом си толко тънкообиден и честоилюбив, просто не се пускай :lol: около и на пистата се използват точно тези думи не за да обидят някого, а да подчертаят победата! Всъщност то и "пистата" си е бивше селскостопанско летище, ама го наричаме писта, нали :D ай ся ИЗВИНЯВАЙ :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

ей няма да се карате !аз просто попитах за два точно показани от мен на снимка модели а вие докаде го докарахте :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...