Jump to content

Recommended Posts

Guest baivalio

Здравейте,имам следното питане:Имам РОВЪР 216 купе мотора му е на ХОНДА 1.6 16 винтила 122 или 125 коня и аз не съм сигурен колко са точно ;) та питането ми е следното:Тъй като искам да му вдигна мощността, освен чип друго какво мога да направя? Едни ми казват главата и електрониката да се сменят с такива от ХОНДА ЦРХ Ви ТЕК .......Дайте акъл какво и как става?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Първо си понапълни малко профила, после можеш да си правиш с колата каквото ти скимне в зависимост от финансовите си възможности. Смятам че компресията на двигателите на Хонда е достатъчна, че да шлайфаш главата. Можеш да започнеш с един никакъв си спортен филтър който... колегите които имат такива ще ти кажат предимства, после може да помислиш за нова генерация, а защо не и цяла ауспухова система. Няма смисъл да трупаш конски сили, без да можеш да изкарваш излишъка (изгорелите газове) от двигателя като хората. После вече мисли за електроники, за турбо ако щеш, за по-широк входящ колектор и такива ми ти работи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest baivalio

Първо си понапълни малко профила, после можеш да си правиш с колата каквото ти скимне в зависимост от финансовите си възможности. Смятам че компресията на двигателите на Хонда е достатъчна, че да шлайфаш главата. Можеш да започнеш с един никакъв си спортен филтър който... колегите които имат такива ще ти кажат предимства, после може да помислиш за нова генерация, а защо не и цяла ауспухова система. Няма смисъл да трупаш конски сили, без да можеш да изкарваш излишъка (изгорелите газове) от двигателя като хората. После вече мисли за електроники, за турбо ако щеш, за по-широк входящ колектор и такива ми ти работи.

<{POST_SNAPBACK}>

K&N filtura sum go slojil oshte kato vzeh kolata :())))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Попълни си профила и поши на кирилица!така, с кой двигател си? двудалка нали?ЕЦУ от ВТЕК просто забрави да слагаш. погледни си и номера на ЕЦУ-то и го напиши тук. пиленето на главата е много лесено решение, но твойта глава трябва да се пили доста.... около 1мм което си е много.инвестирай в колектор ако намериш. А чипа остави за накрая, щото няма смисал да даваш по около 150лв няколко пъти. изолирай си филтъра добре и спирай дотук. от дотук изброеното можеш да качиш около 15кс

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...