Jump to content
Guest HondaFen

Силов тунинг!?!

Recommended Posts

Guest HondaFen

Вижте на какво попаднах, колеги. Мислите ли, че е вярно това, което пише, и дали някой е наясно какъв е принципа на работа на тези кутийки и как аджеба ще вдигнат тия коне, за които пишат!КЛИК!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Явно са наистина ама мнооого тъпи американците, щом такива малоумни и идиотски "тунинг аксесоари" им се предлагат. Като турбонатора и плазменото запалване преди и кви ли още не....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Ми аз досега не съм виждал за никакви пари толкова много конски сили, ако искаш истински и качествен компютърен мениджмънт на колата си ти препоръчвам Hondata s300 Иначе тия джиджафки малко ми приличат на познатия на всички турбонатор, който пак за малко пари качва цели 35 к.с. Абе какво им става на днешните производители... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Това да не е пак опаковано резисторче за 10ст ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Това да не е пак опаковано резисторче за 10ст ;)

<{POST_SNAPBACK}>

;):(;) Гаранция :D

Представям си как някой си го купува и потрива доволно ръце и си вика ".....нека тея балъци дават толкова много пари, за да качат 30-35 коня, аз слагам това чудо на техниката и почти без пари ще профуча покрай тях........."

На всеки би му се искало да е така, ама за съжаление не е...... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

200% е оная дивотия...иначе с300 си струва ако имаш парите.... а като ги нямаш, ползваш безплатните решения на http://forum.pgmfi.org

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

200% е оная дивотия...

иначе с300 си струва ако имаш парите.... а като ги нямаш, ползваш безплатните решения на http://forum.pgmfi.org

<{POST_SNAPBACK}>

:lol:

Да , наистина този сайт ми помогна много.!!!!!

1net - искрено ти благодаря - намерих доста инфо за

ecu-to на D15Z1,търпи промени някои от които вече пробвах!!!!!

*****А който твърди че този мотор не търпи какъвто и да било

тунинг - ще му помогна да си промени мнението***** :lol:

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Е това е наистина ДОБРА новина,Продължавай със същия ентусиазъм!!! ЕВАЛА!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Това да не е пак опаковано резисторче за 10ст :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

даже не е и 10 стотинки....ми са по 0,3 стотинки...аз ги пробвах....ама не знам дали има вреда на ДВГ-то....като изключим разхода де :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Това да не е пак опаковано резисторче за 10ст :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

даже не е и 10 стотинки....ми са по 0,3 стотинки...аз ги пробвах....ама не знам дали има вреда на ДВГ-то....като изключим разхода де :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

ако не си сигурен в това което правиш по-добре не барай!

за твое добро е, или поне се консултирай с 1net (поне за д15б2)!!!!!

рискове при баране на еку-то има!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

еми то не бях аз инициатора...човек който е правил доста коли...в смисъл разбира си от работата :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Хехехехе, стига бе, 1нет това, 1нет оноваПипайте си колите смело. ЕЦУ-то на хонда е дооооооста дурако-устойчиво, няма да го изгорите толкова лесно, макар че съм успявал.От такива резисторчета НЯМА да си скапете двигателите, но няма и да изкарате мощност. Единствения вариант, при който ще има положителен ефект е ако нещо не е наред по горивната система на двигателя, примерно запушени инжектори, скапан регулатор и тем подобни които могат да намалят/увеличат горивото. И дори тогава, по-добре си оправете двигателя, а не се бъзикайте с глупости :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Хехехехе, стига бе, 1нет това, 1нет онова

Пипайте си колите смело. ЕЦУ-то на хонда е дооооооста дурако-устойчиво, няма да го изгорите толкова лесно, макар че съм успявал.

От такива резисторчета НЯМА да си скапете двигателите, но няма и да изкарате мощност.

Единствения вариант, при който ще има положителен ефект е ако нещо не е наред по горивната система на двигателя, примерно запушени инжектори, скапан регулатор и тем подобни които могат да намалят/увеличат горивото. И дори тогава, по-добре си оправете двигателя, а не се бъзикайте с глупости ;)

<{POST_SNAPBACK}>

;);) значи нещо ми е прецакана колицата....как да разбера дали са ми запушени инжекторите и че е прецакан регулатора.....ееее възможно ли е да се случи това на кола на реални 88 000 км :) ...damn ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

лесен начин няма...какво точно си сложил и на кой датчик е закачено?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

виж си ЛС там писах преди да отговориш тука :)...моля да ме извините за :blink:

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

За тези които не могат да ми четат ЛС-тата :blink:резисторчето му е на О2 сензора..... Моя отговор:"Когато си настъпиш колата, ЕЦУ-то вобще не се интересува от О2 сензора. Подобни резисторчета принципно ги слагат на Температурния датчик на всмукателния колектор"И нещо което току шо ми присветна.... като сложиш колектора, ако ламбдата почне да ти дава проблеми (кодове за грешка) , въпросното резисторче или ще подобри нещата или ще ги влоши... аз незнам. гаворя че може да се отрази на появяването на кодове, не на вървенето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

е значи е сложен на точно температурния датчик в крайна сметка....поне ги научих кой датчик каде е и къф е :blink:.....ааа и забравих да напиша...с ламбдата нямам никакви проблеми не дава никакви грешки...всичко е 6 :)

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...