Essential 9 #1 Публикувано 9 Февруари, 2011 Колеги можете ли да ме насочите към добър стругар в София. Трябва да се изработи маслен рестриктор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DuMuTkO 1 #2 Отговорено 14 Февруари, 2011 В Дианабат до басейна точно има един стругар - Кольо му викат. 0898236477 му е телефонът. Ходих при него да ми направи гарнитурката на дросела на Д14-ката ми и се справи доста професионално, при това само за 5 лв. Дано ти свърши работа и на теб, успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mlntdrv 16 #3 Отговорено 9 Април, 2013 Моля, пратете ме при някой, който не се цупи и не отказва малки поръчки. Става дума за вече изработена втулка за джанта, но е с объркан външен диаметър. Знам, че сигурно е за 2 лв. работа и на никой няма да му се занимава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mlntdrv 16 #4 Отговорено 9 Април, 2013 Ами въпросният Кольо за който иде реч малко по-нагоре ми свърши работа. И то точно за 2 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове