Jump to content
Guest edikoisi

блъсната б16

Recommended Posts

Guest edikoisi

много е вроятно да купя една блъсната б16 хечбек 5г.неможе да се поправи но мотора е здрав.ако някои мойе да ми кажа как мога да го регистрирам в бг само мотора да е легален .колата ще я хвърля тук....което остане разбирасезабравих колата е с немски докоменти .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Отиваш с митническа декларация в кат.......по-компетентните да си кажат тежката думап.с.пробвай(чрез доброволно дарение :rolleyes: )да го вкараш като за части ша спестиш $$$

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

това е вярно но ако го вкарам за 4асти после няма да може да го регистрирам .или не

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Що дане можеш В бг сичко е възможно :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Spectator

Разглобяваш го на части и на границата декларираш само блока - той се обмитява по стойност (пишеш си един договор за 20 евро примерно). След това може да го сложиш на която си искаш кола и с митническата декларация отиваш в КАТ.Ако решиш да внесеш цял двигател ще платиш много, защото при внос на кола има формула съобразно мощността и коефициент на овехтяване който за коли над 4 години е 50%, а при внос на двигател или на шаси отделно пак се обмитява по мощност, но този коефициент за овехтяване го няма, така че си набутан много (към 1500 лева най-малко).Айде дано съм бил полезен и дано сте ме разбрали ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Разглобяваш го на части и на границата декларираш само блока - той се обмитява по стойност (пишеш си един договор за 20 евро примерно). След това може да го сложиш на която си искаш кола и  с митническата декларация отиваш в КАТ.

Ако решиш да внесеш цял двигател ще платиш много, защото при внос на кола има формула съобразно мощността и коефициент на овехтяване който за коли над 4 години е 50%, а при внос на двигател или на шаси отделно пак се обмитява по мощност, но този коефициент за овехтяване го няма, така че си набутан много (към 1500 лева най-малко).

Айде дано съм бил полезен и дано сте ме разбрали  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Колегата е прав,с митническата декларация и с рег.св-во на твоята кола я регистрираш в КАТ ;) ,но първо трябва да го монтираш естествено ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Абе по-добре си плати сеедно са видяли само блок.......по-малко раправия е Свържи се с даркоси :( Той най добре ша ти обясни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

благодатя за съветите но колата избяга :(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

как бе нали беше много блъсната? странна кола :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

човека паяк я однесе :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

хахаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

човека паяк я однесе  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Следващия път като го видиш наглеца, извикай човека чехъл!!!

:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...