Jump to content
Guest cls

За Сивик 7-ген, Type-R

Recommended Posts

Guest cls

Здравейте,хондаджии!Колебаех се дали да пусна тази тема,но разчитам на сериозно отношение.Значи търси се да се закупи Хонда Сивик 7-ген. Type-R и в тази връзка бих искал малко съвети и помощ.Значи как е по-добре:да се внесе отвън или да се вземе нова?При вариант за внасянето-намират ли се тези модели втора ръка и при това читави?При вариянт нова-от Бултрако ли или по едно време имаше някаква тема за закупуване на хонда от Турция-излизало по-евтино и безпроблемно?Някой купувал ли е или ако има някаква полезна информация ще бъда благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

7-ма генерация вече не можеш да си вземеш нова от официалния вносител :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

7-ма генерация вече не можеш да си вземеш нова от официалния вносител :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Защо? В сайта на БУЛТРАКО има само 7ма генерация Сивик, новата е само в новините... Да не е излезнала от производство?

За всеки случай ще дам на човека сайт... www.honda.bg

Не, че не го знаеш де ама...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

<{POST_SNAPBACK}>

Защо? В сайта на БУЛТРАКО има само 7ма генерация Сивик, новата е само в новините... Да не е излезнала от производство?

<{POST_SNAPBACK}>

Явно не са си обновявали сайта.ТУКвече са го направили.По принцип щом излезе новата генерация от определен модел старата вече не се предлага ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

7-ма генерация вече не можеш да си вземеш нова от официалния вносител ;)

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Явно не са си обновявали сайта.ТУКвече са го направили.По принцип щом излезе новата генерация от определен модел старата вече не се предлага ;)

<{POST_SNAPBACK}>

добре де аз ще питам един тъп въпрос ,но на мен не ми е ясно останалите коли които не са продадени от 7 генерация какво ги правят?

след като вече не ги продават. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

То 7 type-r по-лесно от 6 та ша намериш ;) ма откъде е най-ефтино нинам :rolleyes: В мобиле.де има доста обяви пробвай и в бултракоУспех и като вземеш обещай че ще ме повозиш........ ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

добре де аз ще питам един тъп въпрос ,но на мен не ми е ясно останалите коли които не са продадени от 7 генерация какво ги правят?

<{POST_SNAPBACK}>

Е тва незнам.Знам от Варненското представителство,че не предлагат старата генерация при положение,че е излязла новата,но.......всяко правило си има изключения ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Хм.Ще го измислим някак.Гледах ги в мобиле.де обявите-ще видим.Не може да не предлагат 7-ма Type-R при положение,че за осмата нещо са мътни работите още.А във хонда-варна не видях въобще сивик с 3 врати да предлагат да не говорим за тайп-р.Може да не съм догледал нещо,че набързо го прехвърлих ама...А на осма тайп-р тогава някой знае ли цена за България-не съм търсил просто ако някой знае.7-та се предлага за 44000 без ддс в Бултрако,ако и новата стартира някъде там...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Дизеловия Сивик 8-а е 52 бона и нагоре Тайп Р-а 6е е поне 10-ка нагоре.Струва ми се 4е тая тема няма да ти даде отговорите които о4аква6 :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

7-ма генерация вече не можеш да си вземеш нова от официалния вносител ;)

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

По-скоро е че НЕ се произвеждат, а иначе "изостаналите" бройки от стария модел си се продават на преференциални цени, такива примери бол. И Аз познавам човек който 2002-а година (две години след спирането на модела) си купил от Бултрако чисто нов Сивик 6-а ген. ЕК4 и то на прекрасна цена (около 30 000лв), така че...

Затова и по някой път като се разглежда даден автомобил втора ръка има несъответствие в датата на производство и дата на първа регистрация. В повечето случаи, разликата между тези две дати е няколко месеца, не повече от половин година, но има и случаи където разликата е от порядъка на година-две.

Абе вярно май нищо неможем да помогнем на човека по конкретната тема ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos
Отговорено (Редактирано)

Внеси си от Германия според мен.По евтино ще ти излезе колата а и по бързо ще я имаш. www.schmack.deТоя пич Manfred Schmack е луд на тема Type-R,има два автосалона ,като е дистрибутор на Хонда и подготвя Рали автомобили като ги продава а има и собствен отбор.Свържи се с него и му обясни че искаш ползвана серийна кола а не за състезания и ще ти помогне.В Бг. има две състезателни коли подготвени от него.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls
Отговорено (Редактирано)

Благодаря на всички!Пътят е ясен:най-вероятно ще се внесе,но за всеки случай ще видим и в Бултрако как стоят нещата.Продължаваме напред :rolleyes:

Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Само да питам какво производство е 7ма генерация type - r?Да не би случайно да е английски?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Само да питам какво производство е 7ма генерация type - r?

Да не би случайно да е английски?

<{POST_SNAPBACK}>

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Значи има Евро?Чудесно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Внеси си от Германия според мен.По евтино ще ти излезе колата а и по бързо ще я имаш.

www.schmack.de

Тоя пич Manfred Schmack  е луд на тема Type-R,има два автосалона ,като е дистрибутор на Хонда и подготвя Рали автомобили като ги продава а има и собствен отбор.

Свържи се с него и му обясни че искаш ползвана серийна кола а не за състезания и ще ти помогне.В Бг. има две състезателни коли подготвени от него.

<{POST_SNAPBACK}>

Едната вече е във Варна ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...