Jordan Stoyanov 77 #1 Публикувано 7 Февруари, 2011 (Редактирано) Здравейте !Някой измервал ли е какъв е обема на горивната камера в ГМТ с бутала на YCP Vitara на двигател D16Y7.целта ми е да разбера каква степен на сгъстяване се получава с тия бутала.дават ,че е 8,7 :1 но са доста вдлъбнати за такова отношение.Ако някои знае нешто по конкретно за тях пишете ми.Благодаря ви Редактирано 7 Февруари, 2011 от Yordan Stoyanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 7 Февруари, 2011 Къде видя 8.7:1? От Цък излиза 7.49:1. Компресионната височина на витара буталата е с 1.7мм. по-малка от стоковите на мотора - значи със 137мм. биели, буталата от витарата няма да стигат равнината на блока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan Stoyanov 77 #3 Отговорено 7 Февруари, 2011 (Редактирано) Къде видя 8.7:1? От Цък излиза 7.49:1. Компресионната височина на витара буталата е с 1.7мм. по-малка от стоковите на мотора - значи със 137мм. биели, буталата от витарата няма да стигат равнината на блока. аз 7,9:1 го искарах но може и да греша, но и в двата случая не е добре сгъстяването поне 8,5 да беше гледах ги в ebay тия YCP-та.търся нещо за моята Редактирано 7 Февруари, 2011 от Yordan Stoyanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове