Guest mookie42 #1 Публикувано 2 Май, 2006 здр.вече съм горд собственик на HONDA CIVIC 1.4 1995всъщност я взех миналата седмица но изчаках да оправя бумагите и да сложа номера....затова чак сега се фукам ...............добре заварили на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #2 Отговорено 2 Май, 2006 Айде честито. И да си попълниш профила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #3 Отговорено 2 Май, 2006 (Редактирано) Честито !само че не се сещам за 95та сивик 1.4 да има .... има 1.3 , 1.5 и 1.6продавачите често обичат на 1.3 да му викат 1.4 има си много хубав VIN декодер ... можеш да си я провериш и много лесно да си видиш всичко което те интересува ,че и това което не те http://vin.hondabg.com/едит : всъщност има .... моя грешка , просто прочетох 94та първоначално ... така де ... ако е 5 генерация японска ... важи все пак Редактирано 2 Май, 2006 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #4 Отговорено 2 Май, 2006 честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #5 Отговорено 3 Май, 2006 честито и със здраве много безавариййни км! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 3 Май, 2006 честито и от мен и много щастливи мигове с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #7 Отговорено 3 Май, 2006 Да си я караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mookie42 #8 Отговорено 3 Май, 2006 мерси за пожеланията и аз пожелавам на всички хондаджий много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове