Guest musashi #1 Публикувано 2 Май, 2006 novoregistriran potrebitel sym i iskam da se pohvalq ot hondata koqto karammodel 1982 godina e civic 1.3s 70 kon4eta oba4e furka mnogo sym dovolen ot vreme na vreme se poqvqva nqkoi problem4e no to po na6ite pyti6ta e normalno ina4e za 24 si godini kolata e pu6ka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #2 Отговорено 2 Май, 2006 novoregistriran potrebitel sym i iskam da se pohvalq ot hondata koqto karam model 1982 godina e civic 1.3s 70 kon4eta oba4e furka mnogo sym dovolen ot vreme na vreme se poqvqva nqkoi problem4e no to po na6ite pyti6ta e normalno ina4e za 24 si godini kolata e pu6ka <{POST_SNAPBACK}> ДОБРЕ ДОШЪЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #3 Отговорено 2 Май, 2006 Добре дошъл и от мен Моля попълни си данните от къде си и т.н... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #4 Отговорено 2 Май, 2006 novoregistriran potrebitel sym i iskam da se pohvalq ot hondata koqto karam model 1982 godina e civic 1.3s 70 kon4eta oba4e furka mnogo sym dovolen ot vreme na vreme se poqvqva nqkoi problem4e no to po na6ite pyti6ta e normalno ina4e za 24 si godini kolata e pu6ka <{POST_SNAPBACK}> Евала и добре дошъл!Имах такава 1992г,като студент и брат ми е беше докарал от някво бунище в Германия.Оправихме я и се возих благополучно 3годинки....голем дзвер беше..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #5 Отговорено 2 Май, 2006 Мен лично твоя модел адски ме кефи нищо че е стар ,да си я караш с кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #6 Отговорено 3 Май, 2006 Хайде и от мен добре дошъл,със здраве да си караш хондичката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #7 Отговорено 3 Май, 2006 Добре дошъл!Пусни снимки в кой, какво кара.П.П. И да си опрвиш КИРИЛИЦАТА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 3 Май, 2006 и от мен добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #9 Отговорено 3 Май, 2006 Здравей!Честито и безаварийно да си бръмкаш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове