Guest Al_Capone #1 Публикувано 2 Май, 2006 След приблизително 10 месечно търсене най накрая си намерих делко за хондата (темата още я има в Купувам/Продава и е залючена) и пак ще превземам пътищата. За утре не обещавам но за другата сряда (10/05) се надявам да дойда (с колата) на сбирката и да се запознаем.И искам да благодаря на всички които се отзоваха толкова бързо на моят зов за помощ с делкото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #2 Отговорено 2 Май, 2006 Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80 #3 Отговорено 2 Май, 2006 Честито и от мен дълги и безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #4 Отговорено 2 Май, 2006 аиде и от мене да ти е честита хондарата и да си я караш със здраве много безавариини километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #5 Отговорено 2 Май, 2006 ами Честито братле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 3 Май, 2006 е па честито пали и фъркаи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #7 Отговорено 3 Май, 2006 Мерси! Мисля че не точно тук мястото но да си попитам някой знае ли къде аджеба се намира на тази хонда сивик ('94 година 1.5 4 врати) филтъра за климатика които е в купето защото от топлообменика (този в купето) изтехода доса мърсотии. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #8 Отговорено 3 Май, 2006 Мерси! Мисля че не точно тук мястото но да си попитам някой знае ли къде аджеба се намира на тази хонда сивик ('94 година 1.5 4 врати) филтъра за климатика които е в купето защото от топлообменика (този в купето) изтехода доса мърсотии. <{POST_SNAPBACK}> Дай e-mail да ти пратя схема на местонахождението и начина на смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове