Jump to content
Guest d15b2

кога да е новата среща във варна?

Recommended Posts

Guest d15b2

Мисля че на всички ни хареса предната среща, и ще бъдем доволни да се видим отново а и да увеличим броя си(евентуално)така че давайте предложения кога и къде да е следващата среща за варненски район.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eftimov

тази неделя? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

аз не съм много сигурен дали ще мога ама ако всички са съгласни за тогава ще се постаря да дойда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

мисля, че по-често от 1х на месец няма смисълпредлагам към края на месеца -> 29.05 (събота, защото имаше критики относно неделното събиране). Но ако сме само от региона на сбирката може и неделя да го направим...........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eftimov

утре е неделя. ще става ли нещо или като гледам никой неще (явно предната среща е била леле-мале). ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Предната среща беше доста добра;) , обаче според мен е все още мн рано за следваща такава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

значи да решим кога да е събота или неделя и на 22-23 или 29-30казвайте

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

За 29.05.2004 бих метнал един ластик до Варна!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

ами тогава да го оставим за 29.05от 17:00 пак на същото място ли?можем да се съберем и да си направям разходка до някаде примерно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Това бая скъпо удоволствие но ако има кинти и е на 29 ти 50% съм там! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

e не говоря за околосветско пътуване, а 30-40 км или до слънчев бряг, или албена нещо такова

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

e не говоря за околосветско пътуване, а 30-40 км или до слънчев бряг, или албена нещо такова 

София-Варна, Варна - София - 80-90 лв. път+нощувка+кльопачка+пиячка?????А и май само аз останах ентусиаст?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

и аз съм навит за последната неделя(или събота ) ...та дори мисля да се появя с нов автомобил ... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Пичове, имам предложение за срещата – на 29.05 от 10:00 до към 15:00 в Добрич се организират ЛЕГАЛНИ стартове на 400 метра, на които ще присъстват 10-ина Хонди (4 VTEC-a, няколко CRX-a и Civic-a...). Та ако имате желание да присъствате на тези състезания, можем да организираме срещата в Добрич – така ще се съберем повече коли с тамошните и ще гледаме гонки (a и ще дишаме бензинови пари и прах) :(:( . Ако не се договорим за среща в Добрич, то можем да се организираме от 17:00 във Варна – ваша воля :D .Хайде пишете ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Сигурен ли си че е в Добрич - На мен ми казаха че от 13.00 неделя в Каварна имало легални гонки и имало мега мн коли от Варна Добрич и каде ли още не.ДАже и куките седели там и гледали :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Здрасти Клименте :( Ами и аз чух нещо за Каварна, но в случая говоря за 29.05 - деня на евентуалната следваща среща ;) Затова искам мнение от вас - дали искате да съчетаем нашата среща с тези легални гонки :D P.S. хвърли дисковете с филметата на Емо (d15b2), а после и на Емко та и те да се изкефят :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Ами принципно Аз съм навит да се разходим малко, но пак зависи от конкр. ситуация. Нека се разберем след 24ти. Иначе за дисковете - знаеш ли откога съм записал това което ми хареса и откога съм казал на Емо да се обади когато е свободен да му ги дам.ДА ти ти ги донеса на теб в магазина и той да ги взема когато може?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

ОК, нека дойде края на тази седмица и ще решим по-трезво за срещата :( А за дисковете - за мен няма значение, само пичовете да ги гледат и да се надъхат :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eftimov

аз съм навит до Каварна (некой каза Добрич...последно?). :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Ей вие сега ще кажете че съм много несериозен, ама нямам време да доида да ги взема:D а иначе и аз съм навит за разходка до каварна или добрич, макар че предпочитам каварна, ама където са гонките там сме и ние :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

А и май само аз останах ентусиаст?

Мина ми ентусиазма! :blink: Или по-точно ме хвана кинтонемията!Или както се казва : кинтонемията е остра форма на паралипсис!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Май не стана ястно каде и кога ще се срещаме а? На 29 е в Добрич от 10.00.Евентуално ще има на 30 в Каварна ама едва ли ще си заслужава след Добрич.Аз обаче Събота (т.е. 29) почти ми е невъзможно да присъствам.Така че вие си решете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

А и май само аз останах ентусиаст?

Мина ми ентусиазма! :blink: Или по-точно ме хвана кинтонемията!Или както се казва : кинтонемията е остра форма на паралипсис:blink:!
Паралипсиса приятелю мой се лекува с паралапсис !Не дойде ли и при теб празника Свети Паралии ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Аз съм за централна българия - за да е удобно на всички :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

е то какво стана сега? 29 е в събота пък нещо няма желаещи. я поне кажете каде в добрич ще стане събититето 4е аз мисля да ходя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eftimov

щяло да бъде точно като се влизало в добрич, т.е. нема как да не се види къде е.аз ще ходя, смятам в 8 да съм на лукоил на магистралата. :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

и аз съм там, ама май ще сме си само двамата, нищо здраве да е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eftimov

последно ще има ли некво събиране?след гонките в добрич

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

а за другата седмица тогава какво ще кажете?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...