Guest doch #1 Публикувано 26 Октомври, 2003 za novite stikeri se obru6taite kum OMBRE ili Kicho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rocco #2 Отговорено 29 Октомври, 2003 Iskam da pitam, ima li novi stikeri na cluba, tui kato na starite pisheshe foruma v dir.bg? Ako ima ot kade moga da si vzema edin, a ako niama daite da si naravime, novi stickeri. Az gi haresvam starite, samo ako mogeda se smeni nadpisa otdolu, i shte bude super, pishesete da kagete kakvo mislite!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Kicho #3 Отговорено 30 Октомври, 2003 Stikeri se davat na sreshtite za tezi koito ne sa ot Sofia po poshtata. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #4 Отговорено 30 Октомври, 2003 Razbirase 4e ve4e ima novi stiker .. daje ve4e nqkolko avtomobila se sdubiha s tqh .. .. Mnogo QKI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #5 Отговорено 30 Октомври, 2003 zna4i moj da si pory4am i az? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blackmary #6 Отговорено 30 Октомври, 2003 MI AZ IMAM SAMO OT STARITE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FROSTY #7 Отговорено 31 Октомври, 2003 Stikeri se davat na sreshtite za tezi koito ne sa ot Sofia po poshtata. Мдаааааммм.... ама за мен немаше на срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #8 Отговорено 1 Ноември, 2003 az imam stariq stikerno shte byda dowolen da se sdobiq s nowiq wariant! men mnou me nakefi warianta kojto e pokazan na 4erwenata i sinqta honda. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GNK1 #9 Отговорено 3 Ноември, 2003 I az sam s starija stiker! Ako moze Kicho pak da mi izprati ot novite samo 4e dva Nali si imam 2 Hondi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #10 Отговорено 3 Ноември, 2003 ammm .. az do kolkoto znam .. toq pat stikerite negi pravi Kicho .. ami edin drug pi4 .. koito mai ne vliza v foruma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rocco #11 Отговорено 4 Ноември, 2003 Ot kade moga da si porucham ot novite stickeri,, obache i az iskam dva, ili napravo ot niakoia sreshta da stane? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #12 Отговорено 8 Ноември, 2003 И мене ме кефи повече новия вариянт! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове