Jump to content
Guest Dominic

Мина ли някой на Годишен преглед?

Recommended Posts

Guest Dominic

Здравейте, колеги.

Не знам кой къде се е застраховал, но аз съм към ДЗИ.

Интересувам се, дали някой е опитал да се възползва от безплатния годишен технически преглед???

И ако - да, кажете къде сте минали, къде има пункт за ДЗИ, имахте ли проблем с катализатора???

ГОВОРЯ САМО ЗА БЕЗПЛАТНИТЕ КЪМ ДЗИ, защото и аз мога да дам 25лв. и да си мина при моя човек :blink:

Мерси предварително за информацията!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

аз съм минавал и струва 4лв. за стикер но за другото не мога да съм ти полезен защото съм от ямбол .и при мен нямаше такива проблеми за катила.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Различни са информациите при мен. Някои клиенти казват че не са имали никакви проблеми, други казват че са ги връщали. Според настроението. Аааааа, трети пък се оплакваха, че много се чакало. А за пунктовете си виж на картончето към гражданската, там има телефон на който да питаш.Късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

99% няма да те пуснат заради катализатора .... мен на СБА са ме връщали за мръсна кола , тя верно че беше мръсна ,ама на тоя след мен беше преди седмица мита и пак му я върнаха .... не за другот ми щото там имат и мивка :blink:та и за катализатора се заяждат .... няма да успееш ! ... сори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Абе то и аз съм към тях ама май ще си платя за да не се занимавам с глупаци :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Здрасти, Миналта година и аз бях с ГО в ДЗИ. Виждам, че си от София. Голям сервиз на СБА, който обсужва тези ”безплатни” технически прегледи има в ”Люлин”, зад пощата. Пробвах се да мина оттам, но имаше 3-4 коли опашка, ..някакви сърдити чичковци обслужваха, рабоата ставаше едвам-едвам и трябваше да се чака много. Теглих им една :blink: наум и отидох на друго място, където минах за 5 мин. срещу стандартното заплащане от 25 лв. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Аз вече трета година подред минавам с ДЗИ безплатно в СБА и нямам никакъв проблем нито заради катализатор нито заради каквото и да било друго (като изключим изгоряла крушка на габарит, сменена там докато бях на канала още)..освен това не ми се е налагало повече от 2-3 коли да чакам. Говоря за сервиза между Младост 3 и Горубляне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Абе въпрос на късмет. Според мен не си струват нервите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Аз вече трета година подред минавам с ДЗИ безплатно в СБА и нямам никакъв проблем нито заради катализатор нито заради каквото и да било друго (като изключим изгоряла крушка на габарит, сменена там докато бях на канала още)..освен това не ми се е налагало повече от 2-3 коли да чакам. Говоря за сервиза между Младост 3 и Горубляне.

<{POST_SNAPBACK}>

еми ако си минавал скоро време значи имаш изправен катализатор :cool:

преди на инжекционите не им мереха изобщо газове .... и нямаше проблеми ;)

от месец - два вече се мерят на всички автомобили .... и някой път и да имаш катализатор ако си изминал повечко км .... пак трудно стаа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

брато според мен е по-добре да отидеш някъде да си платиш и да не се занимаваш и аз съм с ДЗИ обаче си отидох на най-близкия до нас сервиз и си минах като пич :cool: тва е лично мнение ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic
:cool: Мерси, колеги.До края на седмицата ще пробвам в СБА(все пак 25лв. са ми половин резервоар) , ако не стане, тогава ще плащам.Като пробвам СБА ще върна резултат тука ;)П.П. Мой познат също минал през СБА, но... не в София, а в неговия си град... нямал е никакви проблеми....Скоро ще разбрем ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust
Отговорено (Редактирано)

:cool: Мерси, колеги.

До края на седмицата ще пробвам в СБА(все пак 25лв. са ми половин резервоар) , ако не стане, тогава ще плащам.

Като пробвам СБА ще върна резултат тука ;)

П.П. Мой познат също минал през СБА, но... не в София, а в неговия си град... нямал е никакви проблеми....

Скоро ще разбрем ;)

<{POST_SNAPBACK}>

само да кажа нещо .... не да те разубеждавам ми да те предупредя !

безплатния преглед там струва 3-4лв няква такса + измиване на кола (с мръсна връщат , не се ебавам). А нервите и бензина струват според случая ;)

Аз също съм минавал 2-3 пъти на СБА ... става по принцип .... ама е педалска история .... говоря дори преди наредбата да се мери газове на инжекциите.

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Днес минах !!! ... и заминах с 10лв. подкуп + 4лв. такса, и не върнаха ресто 1лв. = 15лв. годишен преглед ;) Отидох на СБА (местонахождението го казвам на лично съобщение, за да не злепоставим хората, ако някой чичко полицай следи форума ;)), нямаше коли, всичко спокойно. Бях забравил големия си талон а той трябвал, защото правели проверка на номер на двигателя. Човека беше разбран... продиктуваха ми го по телефона (въпреки, че го пишеше на двигателя :cool: ) и влязох на канала.Преглед стопове, спирачки, предни, задни ... и дойдохме до прочутите газове...Слага тръбата ... отзад ... казва да направя 2-3000 оборота и после ме вика в кабинката... нормата е 0.3 % а на мен показва 0.6 % (инфо: без катализатор съм без средно гърне, само ремус за крайно гърне).Човека казва: ами сега ... тука ... не влизаш в нормата .... тука го симулираме на 3000 оборота, пък ти си на празен ход и пак не влизаш ..... ;) Аз му отвръщам небрежно: абе, тука ... с 10лв. .... ще влеземе ли в нормата ... А той: ами то 10, и още 4 за стикера.... става 15 .... окей, ние ще закачим една от наще коли и ще оправим нещата.Давам 15, че нямах точно 14лв. забравихме 1то левче ресто, но хем минах от веднъж, хем не платих 25лв., а 15 - пък и ми пожелаха приятен ден и бяха много учтиви. ;) това е историята на една хонда без катализатор и право гърне ;)Успех на колегите, с предстоящи прегледи, препоръчвам ви го СБА-то, но само на това място, където минах (мерси още веднъж на колежката, която ме упъти ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

E-e-e :rolleyes: 10 лева, много са те удрусали! Аз като минавах на едно друго място, там бакшиша беше само 5 ;) , но както и да е, това е извън темата! Айде честито! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Днес минах !!! ... и заминах с 10лв. подкуп + 4лв. такса, и не върнаха ресто 1лв. = 15лв. годишен преглед  ;)

Отидох на СБА (местонахождението го казвам на лично съобщение, за да не злепоставим хората, ако някой чичко полицай следи форума ;)), нямаше коли, всичко спокойно. Бях забравил големия си талон а той трябвал, защото правели проверка на номер на двигателя. Човека беше разбран... продиктуваха ми го по телефона (въпреки, че го пишеше на двигателя  ;) ) и влязох на канала.

Преглед стопове, спирачки, предни, задни ... и дойдохме до прочутите газове...

Слага тръбата ... отзад ... казва да направя 2-3000 оборота и после ме вика в кабинката... нормата е 0.3 % а на мен показва 0.6 % (инфо: без катализатор съм без средно гърне, само ремус за крайно гърне).

Човека казва: ами сега ... тука ... не влизаш в нормата .... тука го симулираме на 3000 оборота, пък ти си на празен ход и пак не влизаш .....  ;)

Аз му отвръщам небрежно: абе, тука ... с 10лв. .... ще влеземе ли в нормата ...

А той: ами то 10, и още 4 за стикера.... става 15 .... окей, ние ще закачим една от наще коли и ще оправим нещата.

Давам 15, че нямах точно 14лв. забравихме 1то левче ресто, но хем минах от веднъж, хем не платих 25лв., а 15 - пък и ми пожелаха приятен ден и бяха много учтиви.

;)  това е историята на една хонда без катализатор и право гърне ;)

Успех на колегите, с предстоящи прегледи, препоръчвам ви го СБА-то, но само на това място, където минах (мерси още веднъж на колежката, която ме упъти ;)

<{POST_SNAPBACK}>

:rolleyes:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

хм днес мен ме върнаха, хем точно с тази цел отидох на нормален преглед без да ползвам безплатни и т.н. При мен на високи оборити беше 1.2 вместо 0.3 та съвсем зле, ама те хората май не разбраха, че съм навит да им платя повече... казаха че не могат да пипат, ама тая идея да си сложат техен автомобил не ми хрумна да им предложа. Ама сега няма да ходя там пак да им казвам какво да правят.Та бихте ли ми препоръчали къде да отида платено и да ме пуснат без да питат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

хм днес мен ме върнаха, хем точно с тази цел отидох на нормален преглед без да ползвам безплатни и т.н. При мен на високи оборити беше 1.2 вместо 0.3 та съвсем зле, ама те хората май не разбраха, че съм навит да им платя повече... казаха че не могат да пипат, ама тая идея да си сложат техен автомобил не ми хрумна да им предложа. Ама сега няма да ходя там пак да им казвам какво да правят.

Та бихте ли ми препоръчали къде да отида платено и да ме пуснат без да питат?

<{POST_SNAPBACK}>

Колега като ходиш направо си казваш, то е ясно че това не ти е изправно и няма смисъл да се правиш че не знаеш. :lol: Стом е с пари направо дърпаш единия пич и му казваш "нямам катализатор, ако мина при тебе може ли да измислиме нещо?!" и оттам вече разговора сам ще си тръгне в правилната посока и си готов! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

Колега като ходиш направо си казваш, то е ясно че това не ти е изправно и няма смисъл да се правиш че не знаеш. :huh: Стом е с пари направо дърпаш единия пич и му казваш "нямам катализатор, ако мина при тебе може ли да измислиме нещо?!" и оттам вече разговора сам ще си тръгне в правилната посока и си готов! :D

<{POST_SNAPBACK}>

хехе днес ще се опитам, ама ме е срам да ходя при същите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...