elen2die4 0 #1 Публикувано 5 Февруари, 2011 Здравейте~!Някакви "доброжелатели" са минали през цялата ми задна врата и то доста масивно. Имам пълно каско, след ден ще ходя да регистрирам събитието, но бихте ли ми казали какво точно ще се случи сега? Ще ми пребоядисат вратата? Ще я сменят? Какво трябва да стане? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krakadal 6 #2 Отговорено 5 Февруари, 2011 след като ти опишат щетата си вземаш възлагателно писмо за доверен сервиз или за официялния сервиз ако колата е до три годиниутиваш до сервиза и ти казват кога ще ти отремонтират автомобила дали ще я вземат веднага или горе долу след колко време със сигурност щом е надрана със пирон ключ и прочие ще е само боя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
elen2die4 0 #3 Отговорено 5 Февруари, 2011 Здравей, мерси за отговора. Не е ключ или пирон - доста повече е - сякаш се еблъснала кола във вратата или нещо подобно - изкривена е, ожулена е почти цялата... доста неприятно... До три години е колата, надявам се всичко да е ок със застрахователите и дано в сервиза се справят добре с покриването на следите, защото изглежда наистина ужасяващо.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krakadal 6 #4 Отговорено 5 Февруари, 2011 доста с а стиснати застрахователите на последно време трудно пишат нови детаили но успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyclon 0 #5 Отговорено 16 Февруари, 2011 Ако случайно имаш нужда от тенекеджийски и бояджийски услуги драсни едно лично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове