Jump to content
Guest Krelion

Интериор!

Recommended Posts

Guest Krelion

Някой знае ли как може нещо такова да се получи качествено,без да се напука в последствие!С какво трябва да се тртира преди боядисване.Дайте някоя свежа идейка за освежаване на интериора! :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Корите предполагам са правени от стъклопласт, може би върху оригиналните, а за таблото, отново може би, и то май е правено по този начин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

и аз така мисляи подозирам че след едно известно време ще почне да скърца .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

еми аз бих ти предложил изкуствена кожа да си сложиш на елементи който можеш да свалиш....няма опастност от напукване :) ...само детайлите трябва да се тръкнат с шкурка да не се отлепи лепилото като напече слънцето колата ...аз така си направих разни нещица по колицата и стана доста добре :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Сваляш всичко, което е върху таблото, зависи какво има де. Моето е с нещо като кожа, под него дунапрен и след това пластмасовата основа. Смолата може да се излее отгоре. Ако оригинала служи за основа би трябвало с тънък слой да стане достатъчно здраво. Смолата се шкури ако има дефекти, шприц кит, пръскаш и може би ще получиш желания ефект.Препоръчвам ти план "Б" да включва поставянето на резервното табло, което не е окалпазанено още. Всичко се случва ... :blink: Ако си съвсем фен ... може да намериш карбон и най-горния слой да е такъв. Предварително напоения със смола се поставя много по-лесно от сухия. Имай го предвид като започваш.Третира се както всяка боя ... с полир паста и т.н.Идеята бива, но за определен тип автомобили.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Благодаря ти,но си прав за резервното табло!Трудно ще си намеря.Но както и да е,имам доста по важни проекти от тоя,мисля да се концентрирам върху тях :rolleyes: За сега ще направя леки освежаващи промени като боядисам(с авто боя)някой места като централната конзола.Като стане ще поснем и снимчици.Между другото чух,че има нещо като имитация на карбон.И дори си спомням,че някой колега си беше правил таблото.Някой има ли представа от къде може да се купи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

и аз така мисля

и подозирам че след едно известно време ще почне да скърца .....

<{POST_SNAPBACK}>

Хаха ;) Сякащ попринцип не си скърцат. :rolleyes: Няма да е за сефте, така че...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

Някой може ли да ме просветли как се свалят тези елементи по таблото на 6 ген сивик: пластмасата около парното,часовника и касетофона,както и около страничните духалки.Искам да си ги боядисам,но нямам идея как се махат-не виждам някъде да има видии,а и ме е страх да ги напъна.Благодаря!пс: ако може Krelion да покаже снимки на таблото си(ако е завършено,естествено)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Благодаря ти,но си прав за резервното табло!Трудно ще си намеря.Но както и да е,имам доста по важни проекти от тоя,мисля да се концентрирам върху тях :rolleyes: За сега ще направя леки освежаващи промени като боядисам(с авто боя)някой места като централната конзола.Като стане ще поснем и снимчици.Между другото чух,че има нещо като имитация на карбон.И дори си спомням,че някой колега си беше правил таблото.Някой има ли представа от къде може да се купи?

Доста стара теми4ка :thumbs1: ама моля ти са не осирай таблото 4е мисля да ти купувам колата.Ако все пак ре6и6 да прави6 не6то имам резервно табло :bye:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

...ама моля ти са не осирай таблото 4е мисля да ти купувам колата....

:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

............... имитация на карбон..........Някой има ли представа от къде може да се купи?

"Mr. Bricolage" или "Домко" не е скъпо и е самозалепващо :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord

Здрасти колега . Гледам колцата ти е готина и се питам защо заради 5_минутната възхита на някой искаш да си прецакаш удоволствието от управлението и ? Защо всички табла са тъмни и МАТОВИ, и дали ти си първият който е приимал нужда да бъде различен ? Вземи- примерно ивица бяло гланцово фолио и я закрепи (НЕ ЗАЛЕПИ) върху таблото така че да покрива по-голямата част от хоризонталната му равнина . Покарай няколко часа в слънчев ден , и половин час вечерта- по осветени улици и помисли дали това от снимката е добра идея . Иначе поздравление за хъса и внимавай с мярката , щото разликата м/у лекарството и отровата е въпрос на дозировка . ;);):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...