Jump to content
Guest alberrto

Важно съопщение

Recommended Posts

Guest alberrto

Що излагате марката бе ХОНДАДЖИИ, няма ви никакви на Божурище или са ви само лачени колите? Там сам само аз,мацката с Typ-R а иедин умрел CRX. Елате и покажете какво значи HONDA!!!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

е какво да им показваме, за да направиш една Хонда ти струва толкова колкото да направиш 2 голфа да речем или 3 орела :P после днес ако не си забелязъл имаше месечна среща . По едно време мислехме да дойдем обаче кюфтенцата и биричката при Мачо ни разубедиха а и проклетото време в София . :)

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alberrto

Що излагате марката бе ХОНДАДЖИИ, няма ви никакви на Божурище или са ви само лачени колите? Там сам само аз,мацката с Typ-R а иедин умрел CRX. Елате и покажете какво значи HONDA!!!!:)

<{POST_SNAPBACK}>

Бирата особенно е в ущърб на спорта,трябва да има бензин в кравта.Втора нощ сам всервиза ми и работя по колата да я накарам да е по бърза,биз кюфтенца и бирича. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Когато е време за спорт ,значи е време да спортуваме ама когато е време да се повеселим ние се веселим ,а ти какво направи я се похвали :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

в събота имаше няколко хонди на божтрище 1-2 се пускаха даже.:))сивици бяха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alberrto

<{POST_SNAPBACK}>

Бирата особенно е в ущърб на спорта,трябва да има бензин в кравта.Втора нощ сам всервиза ми и работя по колата да я накарам да е по бърза,биз кюфтенца и бирича. :P

<{POST_SNAPBACK}>

Савсем малко ми остана да достигна времената на TYP-R а. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

следващата събота ще съм там, ама само публикаоще не съм дорасъл за друго :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

И ти alberrto, с коя Хонда беше, че нещо май съм те пропуснал?И аз бях там, но не видях по-бърза Хонда от на мацката(15.5сек-средно)...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alberrto

следващата събота ще съм там, ама само публика

още не съм дорасъл за друго :)

<{POST_SNAPBACK}>

Що не прочетеш какво сам отговорил?А ако искаш се пробваи с мен ище разбереш за коя ти говоря. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alberrto

И ти alberrto, с коя Хонда беше, че нещо май съм те пропуснал?И аз бях там, но не видях по-бърза Хонда от на мацката(15.5сек-средно)...

<{POST_SNAPBACK}>

Що не прочетеш какво сам отговорил ???? Ако ти стиска идния петак да се пробваш да прочетеш цифрите на задния ми номер????? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

<{POST_SNAPBACK}>

Що не прочетеш какво сам отговорил ???? Ако ти стиска идния петак да се пробваш да прочетеш цифрите на задния ми номер????? :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Хахаха много наказва тоя Алберто :angry: Ша взема да дойда аз да го накажа :) Добре че съм даалеч ама вече съм със сменен съединител :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alberrto

<{POST_SNAPBACK}>

Що не прочетеш какво сам отговорил ???? Ако ти стиска идния петак да се пробваш да прочетеш цифрите на задния ми номер????? :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Хахаха много наказва тоя Алберто :angry: Ша взема да дойда аз да го накажа :) Добре че съм даалеч ама вече съм със сменен съединител :P

<{POST_SNAPBACK}>

Ееее и моя е вече за смяна, за 6 05 ще се наложи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Хахаха много наказва тоя Алберто :angry: Ша взема да дойда аз да го накажа :) Добре че съм даалеч ама вече съм със сменен съединител :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ееее и моя е вече за смяна, за 6 05 ще се наложи.

<{POST_SNAPBACK}>

Като смених и претискателя и все едно жилото е откачено, направо се родих :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone22
:):angry: АИДЕ ГОЛФ МАНИЯ :angry::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

<{POST_SNAPBACK}>

не можах да разбера какво ти беше толкова важно съоПщението? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

<{POST_SNAPBACK}>

Що не прочетеш какво сам отговорил ???? Ако ти стиска идния петак да се пробваш да прочетеш цифрите на задния ми номер????? :)

<{POST_SNAPBACK}>

брей, ти си бил страшен, и какво време даваш на Божура ????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Научи се да пишеш пич - Съобщение.

А за Божурище са необходими доста пари, никой не се излага, но трудно може да пожънеш успех с едната заплата и голямата конкуренция там :)

.......като гледах днес форума по-важно съобщение не видях!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gilgamesh

Почти всеки ден влизам във форума, но рядко се обаждам. Наистина ми прави страшно впечатление, че има невероятна неграмотност. Хора моля ви - знам, че обикновено всеки пише набързо и не се стреми да спазва правописните правила, но на моменти става направо смешно. Чудя се как някои хора не ги е срам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Вие пък сега да не искате да назначим някой да проверява правописа на всеки :D Може пък нарочно да искам да го напиша грешно. Факт е че привлича доста повече внимание темата написана неправилно ;) Да не се вживяваме толкова. Важно е за коли да се говори :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Алберто, кажи какво време даваш де.....пък ако се засечем с удоволствие ще падна от теб. И аз се пробвах срещу ТайпР-а че даже я държах половин писта, след което просто ме подмина... но беше ужасно мокро, а мацката беше със сликове :blink: Но аз се кефя на дръпката принципно. Между другото, във въпросния ден, най-доброто и време беше 15.2хх а мойто най-добро 16.311

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

Алберто, кажи какво време даваш де.....

пък ако се засечем с удоволствие ще падна от теб. И аз се пробвах срещу ТайпР-а че даже я държах половин писта, след което просто ме подмина... но беше ужасно мокро, а мацката беше със сликове  :blink:

Но аз се кефя на дръпката принципно. Между другото, във въпросния ден, най-доброто и време беше 15.2хх а мойто най-добро 16.311

<{POST_SNAPBACK}>

браво ! 16.311 на божура се равнява на измерено с г-тек около 16-се доста е добре ;)поздравлвния:D;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alberrto

пък ако се засечем с удоволствие ще падна от теб. И аз се пробвах срещу ТайпР-а че даже я държах половин писта, след което просто ме подмина... но беше ужасно мокро, а мацката беше със сликове  :cool:

Но аз се кефя на дръпката принципно. Между другото, във въпросния ден, най-доброто и време беше 15.2хх а мойто най-добро 16.311

<{POST_SNAPBACK}>

Пот 16 вече.Силно се самнявам с D15 b2 ако е чист да постигнеш това време?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon
Отговорено (Редактирано)

..........

Между другото, във въпросния ден, най-доброто и време беше 15.2хх а мойто най-добро 16.311

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Личи си кой е нов във форума ;) Колата на 1net е супер и е най-оважавания фен на Хонда в очите ми на който дължа много :cool: Наистина колата му е пипната и е много добра ;)

п.п. А ти все пак измери ли я твоята или предполагаш за времето си?

Ще ми е приятно да се видим някой път по срещите или по Божурище. Аз едва ли ще съм на пистата като състезател, на мен ми е доста тежка колата, а не ми се иска да я развалям, за да я правя драг автомобил, но се кефя на тунинга под капака ;)

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

пък ако се засечем с удоволствие ще падна от теб. И аз се пробвах срещу ТайпР-а че даже я държах половин писта, след което просто ме подмина... но беше ужасно мокро, а мацката беше със сликове  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

какви под 16 на Божура даваш бе?

нали те гледах на Калояново дето се дърпа с червения Прелюд 2 генерация

и го би с малко . ако са ти засекли време го кажи а не "под 16 " ами аз съм под 11 по тая логика :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

стига бе джазко много върви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Алберто какво ще рече барана ;) д15-ка ;) Джазовете до колкото знам най-мощния им двигател е 1.2 Турбо 110 коня ;) , а не 1.8 дуалкарб и не знам си още кво ;) пък и твоя двигател на дали не е баран :rolleyes: Надявам се и аз някога да успея да се добера до Божура и да си засека времето ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA
Отговорено (Редактирано)

Според мен няма какво да се караме! Всички караме една и съща марка автомобили, нека няма неразбирателства! А пък за тези, които твърдят че дават някакво недопустимо време... еми за тях си има Божур! Там се изглаждат тия неща, нека видим човека с Джаз-а на пистата и след това да видим таблото и готово.. спора е решен! :rolleyes: А колата на 1net къса много! На един съклубар му скъсаха D15B2-ката... а е по-нова уж от на 1net... абе както и да е, на пистатааааа!

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Според мен няма какво да се караме! Всички караме една и съща марка автомобили, нека няма неразбирателства! А пък за тези, които твърдят че дават някакво недопустимо време... еми за тях си има Божур! Там се изглаждат тия неща, нека видим човека с Джаз-а на пистата и след това да видим таблото и готово.. спора е решен! ;)

А колата на 1net къса много! На един съклубар му скъсаха D15B2-ката... а е по-нова уж от на 1net... абе както и да е, на пистатааааа!

<{POST_SNAPBACK}>

абе човек чети малко темите . на 1нет колата е с една камара подобрения а не СТОК :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

абе човек чети малко темите . на 1нет колата е с една камара подобрения а не СТОК  :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Знам бе човек... 1net се занимава и с чип тунинг все пак, знам че са правили една трансплантаци ако не и повече.. ясно ми е, че не е STOCК, просто отбелязвам че уж по-стара кола къса УЖ по-нова.. никъде не съм спорил за подобренията ;) Иначе за подобренията знам от както съм се регистрирал във форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

В никакъв случай не взимайте времената си от Калояново и не ги пренасайте на Божурище! На Божура почти всички ще са с по 1 сек. отгоре при верните замервания на Калояново. Освен това не е ясно кои са верни замервания имайки предвид какви абсурдни времена имаше. На Калояново гледайте само финалната линия и кой я пресича пръв, това сме го обсъждали вече.Излиза, че наистина Божурище е единствения верен източник на време за 400 метра поне за сега. Джаза на Калояново вървеше добре и на мен ми хареса, с интерес очаквам времето му от Божурище ако е мерен там?п.п. Поздравявам и собственика на джаза, определено е един от нас :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

В никакъв случай не взимайте времената си от Калояново и не ги пренасайте на Божурище! На Божура почти всички ще са с по 1 сек. отгоре при верните замервания на Калояново. Освен това не е ясно кои са верни замервания имайки предвид какви абсурдни времена имаше. На Калояново гледайте само финалната линия и кой я пресича пръв, това сме го обсъждали вече.

Излиза, че наистина Божурище е единствения верен източник на време за 400 метра поне за сега. Джаза на Калояново вървеше добре и на мен ми хареса, с интерес очаквам времето му от Божурище ако е мерен там?

п.п. Поздравявам и собственика на джаза, определено е един от нас  :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

4e на божурище вси4ки автомобили които са пускали излизат с около 3-ри стотни по бавно ?16.3)- на божура (другаде 16)-примерно(за това 4е незнам колко е верен изто4ника)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

На Божурище има лек наклон на пистата и техниката им е добре настроена, източника си е доста верен ;) Просто трябва да си сравняваме само времената направени там и никъде другаде. Освен това всеки път ще даваш близки времена зависещо от старта ти ;)Ако мислиш, че не съм прав има да се мъчиш да биеш времето на Мачо :rolleyes: Аз за това като някой ми каже време и искам да направя съпоставка с мое време го питам къде го е измерил, ако е на Божурище съм съгласен, ако не е......все едно нищо не ми е казал ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

На Божурище има лек наклон на пистата и техниката им е добре настроена, източника си е доста верен  ;)  Просто трябва да си сравняваме само времената направени там и никъде другаде. Освен това всеки път ще даваш близки времена зависещо от старта ти  ;)

Ако мислиш, че не съм прав има да се мъчиш да биеш времето на Мачо  :rolleyes:  Аз за това като някой ми каже време и искам да направя съпоставка с мое време го питам къде го е измерил, ако е на Божурище съм съгласен, ако не е......все едно нищо не ми е казал  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

а защо въпросния сивик таип-Р дава 15.2хх ???!?!

с сликове при положение 4е му дават 14.9хх БЕз сликове ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Не подценявайте Джаза ;) С едни хубави гуми мисля, че доста хора ще разплаче. Казвам защото съм го пробвал и :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Аз лично не подценявам никого. Повтаряйки Демон, за съжаление не можем да съпоставяме времената на Божурище с рдуги времена.Иначе на калояново бих един червен прелюд от по-старичките.. незнам дали си бил ти, но на гадния завой замалко да се цункаме. А на калояново колата ми вървеше доста зле.ТайпР-а даде 15.2 на леко мокра писта със сликове, а и според мен, мацката трябва да си поработи над стартирането... така че стига сте се хващали за десетите ;)В момента съм малко зле със парите, но някой хубав слънчев ден ще се засечем на пистата да си премерим пишките ;) , да полафим и да по "ах"-камеТинооооооооо, айде бе човек, много ми е интересно на Божурище какво време ще дадеш.п.с. Стига сте ми възхвалявали колата бе :rolleyes: тя че върви, върви ама чак пък толкоз. мойта кола върви доста за 1.5 и това е всичко... ако вървеше като за пипан 2.0 тогава да въхкаме, ама сега... просто е добра за наказване на фабрични немски (и не само) машини до около 2 литра.... 2.5 не съм пробвал още ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

хе хе !!! очаквайте включване и от бат-Ви Жоро :rolleyes:;) смятам да кандидатствам за най-бързия седан 4 ген. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon
Отговорено (Редактирано)

..........а аз за 5-та ;)Сега остава Greenwater да се включи и да се тествате, после ще се пусна с победителя да видим и при 4-тите генерации къде ще се наредя :rolleyes:

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

..........а аз за 5-та  :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

eeee тука малко се поизхвърли ;)

каде слагаш седаните с B16A2?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

..........а аз за 5-та  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

eeee тука малко се поизхвърли :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Казах, че ще кандидатствам, а не че ще стана ;) Искам да си довърша колата и ще говоря с един приятел......Shestia да идем заедно на Божура и да видим каква ще е разликата. Неговата ако не е въздушния филтър е сток иначе и е 160 коня. Предполагам, че ще ме бие, но се надявам да не е с много......ама поне ще се искефим ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

..........а аз за 5-та  :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

eeee тука малко се поизхвърли ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Казах, че ще кандидатствам, а не че ще стана ;) Искам да си довърша колата и ще говоря с един приятел......Shestia да идем заедно на Божура и да видим каква ще е разликата. Неговата ако не е въздушния филтър е сток иначе и е 160 коня. Предполагам, че ще ме бие, но се надявам да не е с много......ама поне ще се искефим ;)

<{POST_SNAPBACK}>

това последното е абсолютно вярно ще се изкефите ;)

искам и аз да дойда като ходите свиркайте силно ,че недочувам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...