Guest BasiDi #1 Публикувано 30 Април, 2006 Вчера карам Шатъла на тенекеджия, че полицаите твърде често започнаха да ме спират за лош външен вид. Гледам отстрани спряна моята старата. CRX-a. С посмачкан фасон, половината предница дефицит, задницата на трупчета. Отпред последната останала 16" джанта, от другата страна на ламарина. Дорева ми се. Уж предмет, уж не ми пука особено, не ми е нито първа кола, нито последна, даже не е и моя вече, обаче... Гледам отключена, не се сдържах, наместих се вътре... Маааааамкаму. Шатъла си е прекрасна машина. По своему. Място бол, зимата не ти пука от нищо, и да излезеш от асфалта, ако не прекаляваш няма да те остави никъде. И така нататък и така нататък. Обаче...не е СЪЩОТО. На някой да му се намира излишен CRX? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #2 Отговорено 30 Април, 2006 погледни в' копува продава' там на някого му се намираше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #3 Отговорено 30 Април, 2006 и мен страхотно ме кефят Х овете особенно този на Бенджи е жесток постоянно си го зяпам ама на националната живот и здраве се надявам някой да ми даде да покарам шото никога не съм пробвал а съм мераклия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #4 Отговорено 30 Април, 2006 и мен страхотно ме кефят Х овете особенно този на Бенджи е жесток постоянно си го зяпам ама на националната живот и здраве се надявам някой да ми даде да покарам шото никога не съм пробвал а съм мераклия <{POST_SNAPBACK}> Определено ще останеш очарован от теста на един crx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #5 Отговорено 1 Май, 2006 наскоро и аз се повозих само на един Х и направо са влюбих ....невероятна машина...не можах да спя 2 нощи...при това само се возих..аа ако карам не знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #6 Отговорено 1 Май, 2006 А Roadracer-a нещо няма ли да каже?.... .Човече,откакто се повозих за първи път докато я купя минаха почти 5г.,те тва ако не е зарибяване... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #7 Отговорено 1 Май, 2006 А Roadracer-a нещо няма ли да каже?.... ....казвам: .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #8 Отговорено 2 Май, 2006 Днес ми се отвори парашута да покарам 4 разновидности на Любимата ни марка/включая и мойта талига/,та машините бяха: 1.4 генерация с мотор 1.5+пълна инжекция/в стил 1нет/ 2.Английска "мома" с матор D16Y5/1.6 втек 114/ 3.СРХ с матор Д16А9 + колектори 4. 5 ген.ЕГ3-пауър ....равосметката поне за мен е следната: Като вървене: 1.СРХ 2. 4 ген 3.Инглиш кар 4.5 ген.Ег3-пауър Като комфорт 1. 5 ген.Ег3-пауър 2.Инглиш кар 3. 4 ген 4.Икса ....та къв е извода...ше скачаме на ЕГ6 п.с...ако всеки ден беше такъв ....щех да хода усмихнат като токущо-задоволена мома ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #9 Отговорено 3 Май, 2006 Хехехе,Рейсъре,ми обаждай се по-често за да ходиш ухилен ве пич .Ама си направил ебати огледалната класация-вървене/комфорт.Ами Басиди май най-идеалния вариант братле е ОСВЕН Шатъла и ЦРХ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове