Jump to content
Guest BasiDi

Мъка...

Recommended Posts

Guest BasiDi

Вчера карам Шатъла на тенекеджия, че полицаите твърде често започнаха да ме спират за лош външен вид. Гледам отстрани спряна моята старата. CRX-a. С посмачкан фасон, половината предница дефицит, задницата на трупчета. Отпред последната останала 16" джанта, от другата страна на ламарина. Дорева ми се. Уж предмет, уж не ми пука особено, не ми е нито първа кола, нито последна, даже не е и моя вече, обаче... Гледам отключена, не се сдържах, наместих се вътре... Маааааамкаму. Шатъла си е прекрасна машина. По своему. Място бол, зимата не ти пука от нищо, и да излезеш от асфалта, ако не прекаляваш няма да те остави никъде. И така нататък и така нататък. Обаче...не е СЪЩОТО. На някой да му се намира излишен CRX? :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

погледни в' копува продава' там на някого му се намираше :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

и мен страхотно ме кефят Х овете особенно този на Бенджи е жесток постоянно си го зяпам ама на националната живот и здраве се надявам някой да ми даде да покарам шото никога не съм пробвал а съм мераклия :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

и мен страхотно ме кефят Х овете особенно този на Бенджи е жесток постоянно си го зяпам ама на националната живот и здраве се надявам някой да ми даде да покарам шото никога не съм пробвал а съм мераклия  :P

<{POST_SNAPBACK}>

Определено ще останеш очарован от теста на един crx :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

наскоро и аз се повозих само на един Х и направо са влюбих ....невероятна машина...не можах да спя 2 нощи...при това само се возих..аа ако карам не знам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

А Roadracer-a нещо няма ли да каже?.... :) .Човече,откакто се повозих за първи път докато я купя минаха почти 5г.,те тва ако не е зарибяване...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

А Roadracer-a нещо няма ли да каже?....

....казвам: Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Днес ми се отвори парашута да покарам 4 разновидности на Любимата ни марка/включая и мойта талига/,та машините бяха:

1.4 генерация с мотор 1.5+пълна инжекция/в стил 1нет/

2.Английска "мома" с матор D16Y5/1.6 втек 114/

3.СРХ с матор Д16А9 + колектори

4. 5 ген.ЕГ3-пауър ;)

....равосметката поне за мен е следната:

Като вървене:

1.СРХ

2. 4 ген

3.Инглиш кар

4.5 ген.Ег3-пауър

Като комфорт

1. 5 ген.Ег3-пауър

2.Инглиш кар

3. 4 ген

4.Икса

....та къв е извода...ше скачаме на ЕГ6 :cool:

п.с...ако всеки ден беше такъв ....щех да хода усмихнат като токущо-задоволена мома ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Хехехе,Рейсъре,ми обаждай се по-често за да ходиш ухилен ве пич ;) .Ама си направил ебати огледалната класация-вървене/комфорт.Ами Басиди май най-идеалния вариант братле е ОСВЕН Шатъла и ЦРХ... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...