Jump to content
Guest Lolla

Благотворителен концерт

Recommended Posts

Guest Lolla

През месец Май тази година ще се проведе първият пролетен благотворителен концерт с цел да се помогне на децата, пострадали в пътно-транспортни произшествия. Историята, която ни мотивира, е трагедията на 7-годишната Моника. През месец Юни 2004 година, в тежка автомобилна катастофа на магистрала "Хемус" детето губи двамата си родители и по-голямата си сестра. Самата Моника е в критично състояние и месеци наред се бори за живота си в реанимацията на "Пирогов" - момиченцето е в "будна" кома, с множество фрактури, разкъсани вътрешности и ампутирано краче. Шансовете й да оцелее са повече от минимални, но скоро тя се възстановява почти изцяло. През 2005 година в Германия й бе извършено скъпоструващо протезиране, което добри хора подпомогнаха. Малкото момиченце с големите сини очи се превърна в символ за нас - символ на вярата, защото само тя ни позволява да вярваме, че няма невъзможни неща. Трогателната история на Моника и фактът, че й бе помогнато, ни мотивира да помогнем и на други деца, пострадали в пътни произшествия. Така се роди идеята за този благотворителен коцерт "Деца помагат на деца", който смятаме да превърнем в ежегодна традиция.

Концертът ще се състои на 30 Май, от 19 часа в зала 1 на НДК с участието на едни от най-обичаните български изпълнители - Графа, Белослава, Мастило, група ТЕ, рок-група Конкурент, Спенс, Хикс-Тийм, Айс Крийм, Алфредо, балет Дива, Съвремен център за уличен танц, Сленг, Остава и др.

Продължаваме да водим преговори с КариЗма и Мария Илиева. Получихме съгласието и на Марияна Попова, но за съжаление, по това време тя ще е в Атина за Евровизия (стискаме й палци!).

Всичко това го постигнаха три 17-годишни момичета - Диана, Катерина и Гергана, към които в последствие се присъединих и аз. Остава още толкова много и същевременно толкова малко (за нас) време до концерта, но реших да ви дам тази информация предварително :blush1: Билетите ще бъдат пуснати в началото на месец Май и ще могат да се закупят от билетния център на НДК, а информация, касаеща това събитие, ще поствам тук (освен, че ще се чуе/види по медиите).

Приемете това като покана да дойдете и да дадете своя принос за дечицата, пострадали в катастрофи, които не са имали късмета на Мони. Ще се радваме и на идеи за спонсорство /даже много ще се радваме!/.

Искрено ваша, Лола.

П.С. Това е снимка на Моника :hondarulez:Публикувано изображение

П.С.2 Към вашия форум ме насочи един мой много добър приятел, на когото, за съжаление, не знам ника, но съм сигурна, че ще се разпише после :drool: Това го казвам единствено, за да ви информирам, че не е някой безцелен и нахален спам, а просто той го предложи :stupid:

Редактирано от Lolla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Подкрепям идеята с две ръце, и ще направя всичко възможно за да дойда на концерта:hondarulez::stupid::drool::blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

вече има тема за концерта :hondarulez: но нищо :stupid: дано повече хора и обърнат внимание и станат съпричасни :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Desinka

имате и моята подкрепа :hondarulez::stupid::blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lolla

вече има тема за концерта ;) но нищо :unsure: дано повече хора и обърнат внимание и станат съпричасни  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Аз не съм я видяла, за което се извинявам. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Аничка както ти обещах пуснах темата...колеги както писах по рано в общия раздел ще поясна сегавъпросното момиче заедно с още две девойки са подели тази инициятива за което им свалям шапкаконкретно Lolla ми е доста близка и мога да гарантирам поне пред тези който ме познават че това не е някаква простотия или нещо в този порядък...Рядко знаете че има хора с такъв ентусиазъм е нерви да направят нещо такова така че аз заставам плътно зад това и като горд член на ХОНДА КЛУБ БЪЛГАРИЯ се надявам да ме последвате ....в сряда ще ви чакам при Бате Мачо да обясня по конкретно за какво иде реч:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lolla

Всъщност, сме 4 момичета ;) Теди, не съм я видяла, за това предположих, че не ти е останало време, но адски много ти благодаря! Продължаваме да си търсим спонсор, а пък време почти не остана :blink: Благодаря за вниманието Ви :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...