Jump to content
Guest trick

Моля помогнете.

Recommended Posts

Guest trick

Има един Сивик в Плевен на който не му плащано мито и стои там(колата се продава в мобиле.бг). Аз имам инвалид обаче продавача ми каза че ще имам проблеми в софия при регистрацията, ако съм искал той можел да я регистрира там на инвалид.. каза че има дам квито документи са били нужни и там в Плевен няма проблеми. Няква идея защо да ще има проблем в София?П.С. едва ли ме лъже защото ми каза че ако мога да си уредя нещата в София щяло даже по евтино да ми излезе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Защото , до колкото знам де, трябва при внасянето още да е записана на инвалида , иначе трябва пак да я изкарат от страната и да я вкарат обратно за да я вкарат на инвалида ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

Ех.. ами как тогава няма проблеми във Плевен да се прехвърли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Има един Сивик в Плевен на който не му плащано мито и стои там(колата се продава в мобиле.бг). Аз имам инвалид обаче продавача ми каза че ще имам проблеми в софия при регистрацията, ако съм искал той можел да я регистрира там на инвалид.. каза че има дам квито документи са били нужни и там в Плевен няма проблеми. Няква идея защо да ще има проблем в София?

П.С. едва ли ме лъже защото ми каза че ако мога да си уредя нещата в София щяло даже по евтино да ми излезе.

<{POST_SNAPBACK}>

Пич,дай повече инфо за колата :) Нов внос ли е или е починал инвалида?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:):P Фене колата триабва да влезе на името на инвалида в Балгария а ти триабва да имаш палномощно да го представляваш на всякаде вкл. и пред митницата аз сас моита така направих тя е влязла през кулата а реекспорта го направихме през дунав мост така 4е и ти можеш да я прекараш от тук има фирми които се занимават с това за твое улестнение ако ти трябвя помощ пиши :angry: Редактирано от civic1.5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen
Отговорено (Редактирано)

Общо взето и аз това исках да кажа , но ти го каза по-добреА защо в Плевен могат да го направят ... ми щото познават точните хора явно

Редактирано от ASUSfen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

Благодаря за инфото :). Ми много бих искал да получа някъв тел. за връзка такава фирма... ако може или някво напътствие, че има един бял сивик във мобилето дето е 3600 само че продавача каза че тва е цената с негов инвалид иначе ще ми го даде за 3200(а колата има и климатик).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:) Фене утре ще отида до митни4еската а генция и ще ти го пратя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Благодаря за инфото :). Ми много бих искал да получа някъв тел. за връзка такава фирма... ако може или някво напътствие, че има един бял сивик във мобилето дето е 3600 само че продавача каза че тва е цената с негов инвалид иначе ще ми го даде за 3200(а колата има и климатик).

<{POST_SNAPBACK}>

Не че нещо, ама реекспорта ще ти легне близо, а може и над 400лв., така че ... единственото приимущество е, че ще ти е познат инвалида - ако неговия е читав, незнам дали си заслужава главоболията, а те са много - повярвай ми - миналата седмица минах през всичките мъки по реекспорта! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

Благодаря за инфото :D. Ми много бих искал да получа някъв тел. за връзка такава фирма... ако може или някво напътствие, че има един бял сивик във мобилето дето е 3600 само че продавача каза че тва е цената с негов инвалид иначе ще ми го даде за 3200(а колата има и климатик).

<{POST_SNAPBACK}>

Не че нещо, ама реекспорта ще ти легне близо, а може и над 400лв., така че ... единственото приимущество е, че ще ти е познат инвалида - ако неговия е читав, незнам дали си заслужава главоболията, а те са много - повярвай ми - миналата седмица минах през всичките мъки по реекспорта! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ами незнам но колата е 3600 а тои ми каза че с мой инвалид сичко ще ми изелзе 3200лв. иначе нямам никаква идея какво се прави и какви са мъките :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

:) Фене утре ще отида до митни4еската а генция и ще ти го пратя :D

<{POST_SNAPBACK}>

Чакай бе човек , къде се засили !?

А какво ще ми пращаш ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

ХАХА той на мене ще го праща бе :cool: не на тебе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Сетих се като видях ,че на всеки пише "Фене" , ама късно :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

Сетих се като видях ,че на всеки пише "Фене" , ама късно :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen
Отговорено (Редактирано)

ОФФ Вие (вече ние) хондаджиите сте голяма секта бе , даже BMW отстъпват Ама аз май съм най-големия сектант сега ;)ОФФ

Редактирано от ASUSfen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

ОФФ

Вие (вече ние) хондаджиите сте голяма секта бе , даже BMW отстъпват

Ама аз май съм най-големия сектант сега  ;)

ОФФ

<{POST_SNAPBACK}>

Honda руле ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...