Guest trick #1 Публикувано 29 Април, 2006 Има един Сивик в Плевен на който не му плащано мито и стои там(колата се продава в мобиле.бг). Аз имам инвалид обаче продавача ми каза че ще имам проблеми в софия при регистрацията, ако съм искал той можел да я регистрира там на инвалид.. каза че има дам квито документи са били нужни и там в Плевен няма проблеми. Няква идея защо да ще има проблем в София?П.С. едва ли ме лъже защото ми каза че ако мога да си уредя нещата в София щяло даже по евтино да ми излезе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen #2 Отговорено 30 Април, 2006 Защото , до колкото знам де, трябва при внасянето още да е записана на инвалида , иначе трябва пак да я изкарат от страната и да я вкарат обратно за да я вкарат на инвалида ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest trick #3 Отговорено 30 Април, 2006 Ех.. ами как тогава няма проблеми във Плевен да се прехвърли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #4 Отговорено 30 Април, 2006 Има един Сивик в Плевен на който не му плащано мито и стои там(колата се продава в мобиле.бг). Аз имам инвалид обаче продавача ми каза че ще имам проблеми в софия при регистрацията, ако съм искал той можел да я регистрира там на инвалид.. каза че има дам квито документи са били нужни и там в Плевен няма проблеми. Няква идея защо да ще има проблем в София? П.С. едва ли ме лъже защото ми каза че ако мога да си уредя нещата в София щяло даже по евтино да ми излезе. <{POST_SNAPBACK}> Пич,дай повече инфо за колата Нов внос ли е или е починал инвалида? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic1.5 #5 Отговорено 30 Април, 2006 (Редактирано) Фене колата триабва да влезе на името на инвалида в Балгария а ти триабва да имаш палномощно да го представляваш на всякаде вкл. и пред митницата аз сас моита така направих тя е влязла през кулата а реекспорта го направихме през дунав мост така 4е и ти можеш да я прекараш от тук има фирми които се занимават с това за твое улестнение ако ти трябвя помощ пиши Редактирано 30 Април, 2006 от civic1.5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen #6 Отговорено 1 Май, 2006 (Редактирано) Общо взето и аз това исках да кажа , но ти го каза по-добреА защо в Плевен могат да го направят ... ми щото познават точните хора явно Редактирано 1 Май, 2006 от ASUSfen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest trick #7 Отговорено 1 Май, 2006 Благодаря за инфото . Ми много бих искал да получа някъв тел. за връзка такава фирма... ако може или някво напътствие, че има един бял сивик във мобилето дето е 3600 само че продавача каза че тва е цената с негов инвалид иначе ще ми го даде за 3200(а колата има и климатик). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic1.5 #8 Отговорено 1 Май, 2006 Фене утре ще отида до митни4еската а генция и ще ти го пратя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #9 Отговорено 1 Май, 2006 Благодаря за инфото . Ми много бих искал да получа някъв тел. за връзка такава фирма... ако може или някво напътствие, че има един бял сивик във мобилето дето е 3600 само че продавача каза че тва е цената с негов инвалид иначе ще ми го даде за 3200(а колата има и климатик). <{POST_SNAPBACK}> Не че нещо, ама реекспорта ще ти легне близо, а може и над 400лв., така че ... единственото приимущество е, че ще ти е познат инвалида - ако неговия е читав, незнам дали си заслужава главоболията, а те са много - повярвай ми - миналата седмица минах през всичките мъки по реекспорта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest trick #10 Отговорено 1 Май, 2006 Благодаря за инфото . Ми много бих искал да получа някъв тел. за връзка такава фирма... ако може или някво напътствие, че има един бял сивик във мобилето дето е 3600 само че продавача каза че тва е цената с негов инвалид иначе ще ми го даде за 3200(а колата има и климатик). <{POST_SNAPBACK}> Не че нещо, ама реекспорта ще ти легне близо, а може и над 400лв., така че ... единственото приимущество е, че ще ти е познат инвалида - ако неговия е читав, незнам дали си заслужава главоболията, а те са много - повярвай ми - миналата седмица минах през всичките мъки по реекспорта! <{POST_SNAPBACK}> Ами незнам но колата е 3600 а тои ми каза че с мой инвалид сичко ще ми изелзе 3200лв. иначе нямам никаква идея какво се прави и какви са мъките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen #11 Отговорено 2 Май, 2006 Фене утре ще отида до митни4еската а генция и ще ти го пратя <{POST_SNAPBACK}> Чакай бе човек , къде се засили !?А какво ще ми пращаш ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest trick #12 Отговорено 2 Май, 2006 ХАХА той на мене ще го праща бе не на тебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen #13 Отговорено 2 Май, 2006 Сетих се като видях ,че на всеки пише "Фене" , ама късно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest trick #14 Отговорено 3 Май, 2006 Сетих се като видях ,че на всеки пише "Фене" , ама късно <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen #15 Отговорено 4 Май, 2006 (Редактирано) ОФФ Вие (вече ние) хондаджиите сте голяма секта бе , даже BMW отстъпват Ама аз май съм най-големия сектант сега ОФФ Редактирано 4 Май, 2006 от ASUSfen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest trick #16 Отговорено 4 Май, 2006 ОФФ Вие (вече ние) хондаджиите сте голяма секта бе , даже BMW отстъпват Ама аз май съм най-големия сектант сега ОФФ <{POST_SNAPBACK}> Honda руле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове